Luna Plina8Luna Plină care are loc în noaptea dintre 1 și 2 octombrie, în Berbec, formează aspecte cu instabila planetă Uranus, care ne va presa să eliberăm tensiunile acumulate.

Soarele în inconjuncție cu Uranus ne va face nervoși, tensionați și temători. Vom simți o tensiune nervoasă mare și va fi dificil să ne relaxăm, în special dacă vom avea senzația că ne este restricționată libertatea de mișcare sau capacitatea de exprimare creativă.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 28 septembrie-4 octombrie

Saturn revine în mers direct în Capricorn, pe 29 septembrie

Presiunile pentru schimbări ar putea veni din partea unor persoane, circumstanțe sau evenimente neașteptate. Cei care se vor opune schimbărilor și care vor refuza să se adapteze vor suferi pierderi.

Marte în cuadratură cu Saturn, în combinație cu Luna Plină, poate duce amânări, întârzieri, nerăbdare, restricții, frustrare și inhibiție. Frustrările s-au acumulat în timp, pentru că această cuadratură dintre Marte și Saturn a început pe 15 august și va continua până pe 9 octombrie, lar Luna Plină are loc la două zile de la punctul maxim al acestei cuadraturi.

Opoziția dintre Lună și Soare va fi puternic influențată de cuadratura dintre Marte aflată în retrogradare și Saturn, aspecte care indică frustări și mânie care s-au acumulat cel puțin în ultima lună.

Va exista o tendință puternică de a acționa impulsiv, fiind probabile sentimente de indignare, revoltă și chiar declanșarea unor proteste sociale. Nu uitați că tensiunile create de acumularea nemulțumirilor și a frustrărilor pot fi eliberate cel mai bine prin flexibilitate și disponbilitatea de adaptare.

Opoziția dintre Soare și Lună aduce în prim plan căminul, familia și relațiile personale, intime, pentru următoarele două săptămâni. Forțe opuse, cum ar fi muncă față de familie, sau ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim creează tensiuni interioare și presiuni expterne, iar acestea pot duce la conflicte și crize.

Efectul Lunii Pline în Berbec pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec

Luna Plină care are loc chiar în semnul vostru aduce un conflict între ceea ce simțiți în mod emoțional că vreți să faceți și ceea ce gândiți în mod rațional că ar trebui să faceți. Nu vă lăsați dominați de nerăbdare sau de impulsivitate, ci gândiți-vă bine înainte de a lua decizii sau a acționa.

Taur

Va urma o perioadă în care veți avea o senzație tot mai mare de limitare, de restricții și veți dori să vă eliberați de constrângeri. Următoarele săptămâni nu vor aduce eliberarea de care aveți nevoie, ci mai degrabă pot fi o ocazie să vă gândiți ce aveți de făcut în continuare.

Gemeni

Posibile evenimente neașteptate în relațiile sociale, cu prietenii. Evitați reacțiile emoționale, impulsive, care pot duce la rupturi. Dacă în ultima lună și ceva s-au acumulat nemulțumiri neexprimate, Luna Plină le poate scoate la suprafață. Partea bună este că acesta poate fi o ocazie pentru clarificarea unor situații.

Rac

Tensiunile sau evenimentele neașteptate, de mai mică sau mai mare amploare, pot apărea în domeniul carierei și al imaginii publice. Acestea includ de la nemulțumiri reprimate care vor fi în sfârșit exprimate, până la evenimente care pot aduce o schimbare de direcție.

Leu

Luna Plină va amplifica emotivitatea, preocupările spirituale, religioase. Sub influența idealurilor veți acționa uneori neașteptat, luându-i prin suprindere pe ceilalți. Principiile morale, etice vor deveni mai importate și vă vor influența deciziile.

Fecioara

Dacă în relațiile de cuplu s-au acumulat tensiuni în ultimele luni legate de relațiile intime sau gestinarea banilor, este probabil ca acestea să iasă la iveală și să provoace discuții lămuritoare. Nu vă lăsați dominați de emoții, nu luați decizii impulsive și nu cedați dependențelor oricare ar fi ele.

Balanța

Pentru cuplurile sau relațiile parteneriale profesionale în care s-au acumulat nemulțumiri nedeclarate, vrând nevrând va fi o ocazie pentru lămurirea acestora. Pentru cuplurile solide discuțiile care vor avea loc vor fi benefice pe termen lung, pentru că vor aduce clarificări. Pentru cuplurile instabile, rezultatul va fi incert.

Scorpion

Luna Plină în Berbec va marca sectorul profesional  și pe cel al activităților de zi cu zi, aducând de la mici conflicte provocate de nerăbdare și ieșirea la iveală a unor nemulțumiri mai vechi, până la schimbări importante neașteptate. Atenție la durerile de cap sau la traumatismele în zona frunții și a nasului.

Săgetător

În centrul atenției vor fi relațiile de dragoste. Pentru cei singuri, se pot forma legături neașteptate, este posibil să cunoașteți pe cineva nou și să vă implicați într-o relație fără să vă gândiți prea mult. Nu se știe dacă va fi și de durată. În cuplu, pot apărea conflicte, mici sau mari, neașteptate.

Capricorn

Posibile schimbări sau decizii neașteptate legate de casă și familie. Nu vă lăsați  atrași în conflicte, dacă vedeți că partenerul este indispus. Flexibilitatea va fi importantă în următoarea perioadă. Evitați deciziile premature legate de bunurile și proprietățile familiei.

Vărsător

Schimbări, amânări, întârzieri, sau, dimpotrivă, drumuri neașteptate, sunt câteva dintre evenimentele care pot avea loc în următoarele două săptămâni, sub influența Lunii Pline în Berbec. Comunicarea va fi mai repezită, nerăbdarea și agitația mai mare, activitatea mintală intensă.

Pești

Luna Plină în Berbec va influența pentru voi sectorul financiar. Deci nu vă repeziți să luați decizii prea rapide legate de bani, evitați cheltuielile sub impulsul momentului. Pot avea loc discuții pe tema banilor sau evenimente neașteptate legate de bani și situația financiară, nu neapărat negative, totuși.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 28 septembrie-4 octombrie

Saturn revine în mers direct în Capricorn, pe 29 septembrie

Mercur tranzitează Scorpionul între 27 septembrie și 27 octombrie