Luna NouLuna Nouă care are loc pe 17 septembrie, în Fecioară, este prima dintr-o serie de trei Super Luni Noi care vor avea loc în următoarele luni și care vor culmina cu Eclipsa Totală de Soare din 14 decembrie. Această eclipsă va activa un portal pentru un nou început!

Jupiter revine în mers direct pe 12 septembrie

Lunile Noi reprezintă întotdeauna începutul unui nou ciclu lunar, așa că această aliniere de Super Luni Noi, care vor culmina cu o Eclipsă Solară, arată că ne îndreptăm spre o nouă paradigmă care se va deschide chiar în ziua eclipsei.

Toate transformările și ruperea de trecut care au avut loc pe parcursul acestui an vor crea condițiile pentru nașterea a ceva nou, pozitiv.

De această Lună Nouă va mai avea loc un aspect, în care Luna formează un unghi de 90 de grade cu Nodurile Lunare. Va fi un moment de mare energie, care va avea capacitatea să ne perturbe echilibrul.

Această configurație indică o trezire spirituală puternică, dar înainte de a ajunge la ea ne vom simți nesiguri sau instabili.

Anul 2020 ne-a dus deja multă instabilitate, dar Luna Nouă din septembrie ar putea să o amplifice.

La toate acestea se adaugă și retrogradarea lui Marte, care ne-ar putea face să ne exprimăm temerile legate de instabilitate prin acțiuni sau vorbe impulsive.

În schimb, Fecioara fiind un semn vindecător, energia ei ne va încuraja să ne folosim de puterea vindecătoare a naturii, prin alimentele pe care le mâncăm sau prin petrecerea timpului mai mult în aer liber.

Influența Lunii Noi în Fecioară pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Noi începuturi, schimbări legate de serviciu sau activitățile de rutină. Este un moment potrivit să vă ocupați mai mult de sănătate și să evitați să vă îngrijorați prea mult.

Taur

Are loc o trezire la realitate, o conștientizare în privința relației romantice, este posibil i un nou început. Schimbări și proiecte noi și în domeniul educațional.

Gemeni

Luna Nouă marchează viața și relațiile de familie. Schimbările și planurile noi vin însă și cu temeri și nesiguranțe, evitați conflictele!

Rac

Proiecte noi, schimbări care pot fi puse în practică sau au legătură cu domeniul comunicării, indiferent de forma acesteia. Nu vă lăsați atrași în conflicte verbale!

Leu

Luna Nouă în Fecioară va influența pentru voi domeniul financiar. Sunt posibile noi planuri, proiecte, șanse pentru câștiguri prin muncă, iar acestea vor fi practice, realiste. Discuțiile, temerile și eventualele conflicte vor avea legătură cu problemele financiare.

Fecioară

Proiectele, schimbările pe care le aveți în vedere vor avea legătură cu însăși ființa voastră. Aveți nevoie de un nou început, care să aducă rezultate reale. Acestea nu vor veni fără un sentiment de nesiguranță, firesc noilor începuturi.

Balanță

Această Lună Nouă poate avea impact profund asupra vieții voastre interioare, va lucra la nivelul inconștientului. Veți simți probabil nevoia să fiți mai retrași, mai introspectivi, să vă detașați de problemele cotidiene, pentru a vă da seama încotro doriți să vă îndreptați.

Scorpion

Luna Nouă vă îndeamnă la noi începuturi legate de viața socială. Fiind în Fecioară, poate fi un semnal că trebuie să adoptați relațiile cu prietenii într-un mod mai realist, din perspectivă practică. Atenție la reacțiile impulsive, nu are rost să intrați în conflic cu persoanele apropiate.

Săgetător

Aveți acum oportunitatea să puneți bazele unor planuri benefice carierei sau prestigiului vostru social. Planurile vor fi benefice, realiste. Nu vă lasați dominați de temeri sau atrași în conflicte din cauza ambiției prea mari.

Capricorn

Inițiative noi apar în domeniul educției superioare, al spiritualității și al justiției. De asemenea, pot apărea planuri legate de călătorii la distanță. Nu vă lăsați dominați de nesiguranță, schimbările pot fi benefice.

Vărsător

Apar conștientizări legate de tot felul de dependențe, realizați faptul că este momentul să reveniți la realitate, să vă puneți ordine într-un anumit domeniu al vieții voastre asupra căruia nu mai dețineți controlul. Pot apărea planuri legate de sectorul financiar, inclusiv de banii partenerului de viață sau de afaceri.

Pești

Luna Nouă în Fecioară va influența relațiile cu partenerul de viață sau de afceri. Pot apărea planuri noi, conștientizări, schimbări pozitive sau negative, în funcție de situația dintre voi, bună sau proastă. Nu lăsați ca nesiguranța sau temerile să ducă la conflicte.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 14-20 septembrie

Jupiter revine în mers direct pe 12 septembrie

Marte retrogradează între 9 septembrie și 13 noiembrie

Venus tranzitează Leul între 6 septembrie și 2 octombrie

Mercur tranzitează Balanța între 5 și 27 septembrie

Google ads