JupiterJupiter revine în mers direct pe 12 septembrie, la 17,24 grade în semnul Capricornului, după ce s-a aflat în retrogradare din 14 mai.

Marte retrogradează între 9 septembrie și 13 noiembrie

În timpul retrogradării planetei norocului și a abundenței, am fost nevoiți să învățăm să fim mai flexibili și să ne adptăm modul de gândire în funcție de situațiile cu care ne-am confruntat.

Odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter, vom avea ocazia să consolidăm competențele sau obiceiurile dobândite în ultimele luni.

Asta nu înseamnă că toate problemele au fost rezolvate. Ieșirea lui Jupiter din retrogradare va face ca planeta se se apropie din nou de Pluton, cu care va forma pe 12 noiembrie a treia conjuncție din acest an.

Ce va însemna această conjuncție?

Alinierea dintre Jupiter și Pluton ne va face concentrați și dornici să reușim în pasiunile noastre. Un mix între munca intensă și noroc ne va conferi puterea și influența de a reuși și a face o schimbare majoră în viața noastră. Condiția este să ne dorim suficient de mult!

Un alt efect al acestei conjucții va fi necesitatea cuplată cu puterea de a face schimbări puternice, transformatoare, atât la nivel personal  cât și la nivel social și politic, pentru a împinge lucrurile înainte.

Generozitatea ne va fi răsplătită și am putea să ne facem prieteni influenți, cu condiția ca obiectivele noastre să fie corecte.

Cei care vor acționa fără scrupule, în mod extrem sau obsesiv vor întâmpina în schimb forțe opuse puternice. Aceste pot include conflicte cu superiorii, cu autoritățile guvernamentale sau cu legea.

Marte retrogradează între 9 septembrie și 13 noiembrie

Venus tranzitează Leul între 6 septembrie și 2 octombrie

Mercur tranzitează Balanța între 5 și 27 septembrie

Ce spune Tarotul despre luna septembrie

Luna septembrie beneficiază de vibrația puternică a numărului 9

Google ads