Venus 3Venus, guvernatoarea Taurului și a Balanței, tranzitează semnul înfocat al Leului între 6 șase septembrie și 2 octombrie, perioadă în care dragostea va deveni mai pasională, iar cheltuielile mai extravagante.

Mercur tranzitează Balanța între 5 și 27 septembrie

 În privința sectorului financiar, nu ne vom reține să cheltuim în stil mare, dacă va fi pentru partenerul nostru, familie, copii, sau pentru imaginează socială.

Leul este un plasament cald, expresiv, mândru și extravangant pentru Venus, este locul în care dragostea este mereu în faza romantică.

Vom avea nevoie de atenție, de recunoaștere, de validare socială și chiar să ne simțim un pic adorați. Perioada va fi caracterizată de mândrie și pasiune.

Manifestarea negativă a acestui tranzit este extravaganța și etalarea ostentativă a sentimentelor.

Influența prezenței lui Venus în Leu pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Venus ocupă casa a 5-a în cazul Berbecilor, fiind un loc în care se simte bine. Acest tranzit va aduce bună dispoziție, distracții, aventuri romantice și creativitate, după caz. Relațiile de dragoste vor fi favorizate, astfel că este o ideea bună să interacționați mai mult.

Taur

Venus poate aduce o atmosferă plăcută, afectuoasă în familie, senzualitate, multă creativitate, dragoste de frumos și dorința de a face îmbunătățiri în locuință. Este posibil să cheltuiți pentru obiecte decorative sau de artă.

Gemeni

Venus îi ajută pe Gemeni să se pună în valoare, să aibă succes în anturaj, în relații publice, în promovarea proiectelor. De asemenea, proiectele derulate în această perioadă au șansa să fie profitabile. Magnetismul personal va fi ridicat, iar oamenii vor fi atrași de voi în mod natural.

Rac

Accentul pentru voi va fi pus pe partea financiară și veți avea oportunități să obțineți câștigurile dorite, prin muncă proprie. Va exista în schimb tendința să cheltuiți mai mult decât trebuie pentru imaginea proprie, pe obiecte vestimentare, bijuterii, parfumuri sau cosmetice. Evitați extravagențele!

Leu

Magnetismul personal va fi ridicat, veți atrage oamenii în jurul vostru oriunde veți merge. Totul va avea legătură cu imaginea proprie, cu dorințele și pasiunile voastre. Veți avea tendința să epatați, veți dori să vă simțiți bine și să fiți apreciați. Nu veți rezista la laude.

Fecioară

Aveți nevoie de liniște, să fiți departe de lumina reflectoarelor, veți prefera să vă exprimați afecțiunea în privat. Sunt posibile aventuri, legături secrete și va exista și o tendință ca discuțiile să aibă loc pe la colțuri, nu în mod deschis. Pot apărea probleme în relații, uneori chiar sfârșituri, în cazul relațiilor dificile.

Balanță

Veți fi sociabili, veți petrece momente plăcute cu prietenii, iar imaginea voastră va avea de câștigat, pentru că veți fi sau veți dori să fiți în centrul atenției. Activitățile de grup vor fi favorizate, iar voi veți avea grijă ca atmosfera să fie pașnică, armonioasă.

Scorpion

O perioadă favorabilă la serviciu, cariera va fi favorizată. Venus este fermecătoare, prietenoasă și afectuoasă, iar prezența ei în casa carierei Scorpionilor aduce oportunități de afirmare. Veți avea ambiții sociale, iar succesul va veni datorită calităților voastre manageriale sau a talentului artistic.

Săgetător

Ar putea apărea nevoi sau dorințe extravagante, pentru că nu vă veți mulțumi cu ceva banal, obișnuit. Vă veți simți bine dacă veți avea ocazia să vă extindeți orizonturile, atât fizic cât și mental. Veți avea tendința să fiți expansivi și generoși, uneori prea generoși.

Capricorn

Posibile câștiguri financiare, fie prin intermediul partenerului de viață, fie a unor moșteniri, fie din partea unor instituții financiare (împrumuturi). Veți fi mai concilianți, mai dispuși să aplanați neînțelegerile din parteneriate, legate de împărțirea puterii, bani sau probleme intime.

Vărsător

Acordați o atenție deosebită partenerului sau a viitorului partener de viață ori de afaceri. Activitățile în doi vor fi mai atrăgătoare decât cele de grup. Veți fi fericiți dacă atmosfera din relațiile personale sau de afaceri vor fi armonioase. Dacă sunteți singuri, veți dori mai mult decât de obicei să aveți o relație pe termen lung.

Pești

Venus vă va ajuta să aveți o relație plăcută și productivă cu colegii de serviciu, prin intermediul relațiilor amicale. Relațiile romantice sau sociale vor avea legătură cu locul de muncă. În general veți fi plăcuți, atractivi, fermecători. Este posibil să fiți cam leneși, pentru că veți avea tendința să asociați plăcerea cu munca.

Mercur tranzitează Balanța între 5 și 27 septembrie

Ce spune Tarotul despre luna septembrie

Astrologia lunii septembrie

Luna septembrie beneficiază de vibrația puternică a numărului 9