Luna Plina8Luna Plină care se formează pe 2 septembrie, în semnul Peștilor, are o relație armonioasă cu Uranus, care va facilita libertatea personală, schimbările pozitive și evenimentele favorabile.

Uranus retrogradează între 15 august 2020 și 14 ianuarie 2021, în semnul Taurului

Opoziția dintre Soare și Lună aduce în atenție căminul, familia și relațiile intime, nu doar în momentul formării acesteia, dar și în următoarele două săptămâni. Forțe opuse, precum profesie și familie, sau ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim, creează tensiuni inerioare și presiuni externe. Acestea pot duce la conflicte și crize consumatoare de energie.

Calitățile lunare ale emoțiilor și instinctelor ating momentul culminant de Lună Plină, așa că ne putem folosi de acestea pentru a depăși problemele existente în relații.

Luna Plină în sextil cu Uranus aduce mai multă libertate personală, întâlniri stimulatoare și evenimente interesante. Reținerile vor fi scăzute, vom fi mai deschiși față de schimbări, pe care le vom căuta în mod activ. Este o fază lunară potrivită să încercăm să facem schimbări, să aducem ceva nou în rutina sau viața personală.

Venus în cuadratură cu Marte, Venus în opoziție cu Saturn și Marte în cuadratură cu Saturn indică mânie, frustrare, dezamăgiri și amânări în legătură cu viața amoroasă și sectorul financiar.

Cuadratura dintre Marte în Berbec și Saturn în Capricorn s-a format pe 15 august și va dura până pe 9 octombrie, pentru că Marte încetinește, pregătindu-se să intre în retrogradare pe 9 septembrie. Asta înseamnă că nerăbdarea și frustrarea provocate de îngrădirea manifestării dorințelor este profundă, formată pe parcursul mai multor săptămâni și de lungă durată.

Venus în opoziție cu Saturn amplifică nemulțumirile de Lună Plină, existând riscul să fie afectate relațiile sau finanțele, dacă ne vom  pierde răbdarea.

Recomandarea este să ne lăsăm ghidați de intuiția Peștilor și să căutăm oportunități pentru a face schimbări pozitive. Norocul este aproape și vom putea beneficia de el, cu condiția să renunțăm la nemulțumirile vechi și la încăpățânare.

Efectul Lunii Pline de pe 2 septembrie va dura două săptămâni, până la Luna Nouă de pe 17 septembrie.

Efectul Lunii Pline în Pești pentru fiecare semn zodiacal:

Bebec

Sensibilitate, spiritualitate, interiorizare, vise, unele nerealiste, tendință de izolare.

Taur

Relații bune cu prietenii, preocupări artistice de grup, folosirea intuiției în relațiile sociale, idealizarea unor persoane.

Gemeni

Gemenii își vor folosi intuiția și capacitatea de adaptare pentru a avansa pe scara socială, fiind avantajate domeniile artistice sau cele legate de educație.

Rac

Intuiție crescută, interese legate de spiritualitate, religie, învățământul superior, călătorii în zone apropiate de apă.

Leu

Atenție cum gestionați banii, dependențe, tendință spre excese de tot felul.

Fecioară

Relațiile personale sunt în centrul atenției, sensibilitate crescută, nevoie de afecțiune, așteptări nerealiste, vise.

Balanța

Dacă vă place ceea ce faceți la serviciu sau în activitățile voastre curente este foarte bine, în caz contrar tensiunile se amplifică. Activitățile artistice sau umanitare sunt favorizate.

Scorpion

Dragoste romantică, vă idealizați partenerul sau aveți așteptări de acest fel din partea acestuia. Aveți nevoie de stimulare mentală, să ieșiți din rutină.

Săgetător

Aveți nevoie de căldura unui cămin, a unei familii. Dacă aveți familie, veți dori să fiți împreună cu cei dragi. Dacă nu, veți visa la familia perfectă.

Capricorn

Vă folosiți de calitățile Peștilor, intuiție, empatie, compasiune, în relațiile cu frații, alte rude apropiate și în relațiile publice. S-ar putea să aveți pretenții nerealiste din partea acestora sau să reacționați emoțional.

Vărsător

Atenția la așteptările financiare nerealiste, la cheltuielile riscante sau prea mari, sub impulsul momentului. Aveți totuși o bună capacitate de adaptare.

Pești

Intuiție, compasiune, sensibilitate crescută, preocupări sirituale. Indiferent la ce visați să se întâmple, doriți să fie perfect: dragoste, o carieră artistică, în muzică de exemplu. Simțul practic va lipsi în schimb, nu vă repeziți să cheltuiți.

Uranus retrogradează între 15 august 2020 și 14 ianuarie 2021, în semnul Taurului

Marte tranzitează Berbecul între 27 iunie și 6 ianuarie 2021

Saturn retrogradă a revenit în Capricorn pentru tot restul anului

Venus tranzitează Racul între 7 august și 6 septembrie