UranusUranus, cea mai rebelă planetă din zodiac, va retrograda între 15 august 2020 și 14 ianuarie 2021, în Taur, semn pe care se va afla până în 2026, și ne va impulsiona să scăpăm de complicațiile inutile și să ne eliberăm de restricțiile care ne țin în loc și ne împiedică dezvoltarea.

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

 Ultima oară când Uranus a retrogradat în Taur a fost acum 80 de ani, așa că majoritatea dintre noi nu cunoaștem aeastă energie.  Uranus în mers direct este cea mai revoluționară planetă prin efectele pe care le are asupra noastră, mai ales la nivel social, și nu se va dezminți nici în perioada de retrogradare.

Planetele mari, cum este Uranus, nu sunt personale, cum este cazul Lunii, al lui Venus, Mercur și Marte, iar efectele lor nu sunt resimțite puternic în activitățile noastre zilnice. În schimb, când vom privi înapoi la sfâritul perioadei de retrogradare, vom observa schimbările aduse în viața noastră.

Retrogradarea lui Uranus ne va influența pe fiecare dintre noi în funcție de aspectele din hărțile noastre natale, iar efectul cel mai puternic va fi de a elimina complicațiile inutile care ne îngrădesc libertatea. Acest lucru va duce la o schimbare de direcție în domeniul vieții pe care îl va influența acest tranzit.

Uranus este prin definiție planeta libertății, care rupe lanțuri, dărâmă ziduri, elimină vechiul în favoarea noului, oferind noi direcții și soluții de viitor.

Revolta adusă de Uranus nu este lipsită de obiective, este vorba despre o revoluție care are o cauză și un scop, acela de a duce umanitatea mai departe. Uranus nu este doar inițiatoarea revoltelor ci și a descoperirilor tehnologice, științifice și medicale, energia ei susține inovațiile și progresul în toate domeniile.

Ce influență va avea retrogradarea planetei Uranus pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec
Uranus va aduce schimbări constructive legate de venituri, valori și proprietăți obținute prin munca proprie. Dacă ați fost pesimiști în ultima perioadă, este momentul pentru o revizuire a opticii, să gândiți în perspectivă. Va fi timpul să vă reevaluați atașamentele legate de bunurile materiale și să deveniți mai generoși cu cei din jurul vostru.

Taur

Mulți dintre Tauri au pus în practică propria lor revoluție, începând din luna mai, iar uneori s-au surprins pe ei înșiși. În următoarea perioadă, Taurii vor fi încurajați să își pusă întrebări serioase despre ce vor să facă în continuare și să facă planuri concrete. Ce doriți de la viață, ce doriți să obțineți și prin ce mijloace. Este momentul să vă ascultați intuiția.

Gemeni

Retrogradarea lui Uranus va aduce o stare de confuzie pentru Gemeni, pentru că le va cere să își reevalueze credințele și convingerile care îi țin în loc. Va exista o tendință de izolare, așa că în următoarele luni Gemenii trebuie să se mobilizeze și să aibă mai multă încredere în ei.

Rac

Uranus vă va încuraja să ieșiți în lume, să socializați, să vă puneți în valoarea calitățile. Relațiile publice vor fi importante pentru a vă pune în valoare și pentru a obține avantajele materiale sau recunoașterea publică pentru care munciți.

Leu

Este momentul să puneți în practică planurile referitoare la carieră pe care le-ați conceput în ultimele luni. Renunțați la rezerve, la restricții, la orice inhibiții care v-au împiedicat să faceți ceea ce v-ați propus. Dacă simțiți că vă loviți de un zid care vă împiedică să avansați, este timpul să vă optați pentru o abordare nouă.

Fecioară

Este momentul să vă gândiți la ceva nou în viața voastră, indiferent că este vorba despre o nouă concepție filozofică legată de viață sau la o acțiune concretă. Este momentul să învățați lucruri noi, să vă urmăriți obiectivele, care vor avea o tentă socială, umanitară. Domeniile legate de studii, educație, spiritualitate și justiție, precum și călătoriile la distanță vor dobândi o importanță mai mare pentru voi.

Balanță

Retrogradarea lui Uranus vă va determina să vă reevaluați atitudinea față de moșteniri, investițiile recente, maniera în care vă gestionați banii, dar în mod special banii proveniți de la partener. De asemenea, va fi o perioadă bună să vă analizați relațiile intime și să luați măsuri dacă simțiți că depindeți prea mult de anumite persoane sau de obiceiuri nesănătoase.

Scorpion

Pentru Scorpioni, relațiile parteneriale vor dobândi o importanță mai mare în următoarele luni. Parteneriatele și căsătoriile solide vor ieși întărite, pentru că veți clarifica lucruri, dar cele fragile ar putea avea de suferit, mergând până la o separare, pentru că perioadele de retrogradare aduc prin definiție reevaluări și conștientizări, iar caracterul revoluționar al lui Uranus poate spune: ”Până aici. Punct și de la capăt.

Săgetător

Săgetătorii își vor analiza activitățile de serviciu și cele de rutină. Vor analiza ce merge și ce nu merge, ce îi ține în loc și ce schimbări de direcție trebuie să facă dacă au ajuns într-un impas. Pot avea loc și schimbări pentru îmbunătățirea stării de sănătate, dacă au apărut probleme în ultimele luni.

Capricorn

Capricornii ar putea face schimbări în relațiile romantice sau în relațiile cu copiii. Pot începe relații romantice cu persoane la care nu s-au așteptat. Va fi o perioadă potrivită pentru schimbări în dragoste, chiar dacă spontaneitatea nu este punctul forte al Capricornilor. Schimbări pot avea loc și în relațiile cu copiii, cum ar fi renunțarea la ideile rigide, preconcepute. Va fi o perioadă a deblocărilor, a amuzamentului și a învățării, în care Capricornii se vor putea bucura mai mult de viață.

Vărsător

Familia va dobândi o importanță mai mare pentru Vărsători în următoarele luni. Dacă ați simțit că viața voastră de familie a ajuns într-un impas, vrând nevrând va trebui să o analizați și să faceți schimbările necesare pentru a clarifica lucrurile. Acest lucru se referă și la relațiile cu părinții și bunicii și la problemele legate de proprietățile familiei.

Pești
Retrogradarea lui Uranus poate aduce noi modalități de comunicare pentru Pești, ceea ce inițial ar putea fi destul de înspăimântător. Dacă vă veți asculta inima, puteți fi siguri că voce voastră va fi auzită. Va fi momentul să vă faceți remarcați, să vorbiți cu claritate, să permiteți oamenilor să vă cunoască, iar comunicarea verbală va fi soluția potrivită.

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

Saturn retrogradă a revenit în Capricorn pentru tot restul anului

Pluton retrogradează în Capricorn: Este timpul distrugerii și al renașterii

Venus tranzitează Racul între 7 august și 6 septembrie

Astrologia lunii august

Ce spune Tarotul despre luna august