VenusVenus intră pe 7 august în Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 6 septembrie. În această perioadă, Venus va fi grijulie, protectoare, prevăzătoare, dar și fertilă.

Mercur tranzitează Leul între 4 -19 august

 Venus este planeta dragostei, a frumuseții și a armoniei. Guvernează relațiile, în special cele de dragoste, și reprezintă armonia și cooperarea în toate formele ei.

Vom avea multe fluctuații de dispoziție în dragoste, din cauza sensibilității mai mari, vom fi tandri, romantici și mai atașați de cei dragi.

Ne vom arăta dragostea prin devotament, grijă și un interes mai mare pentru viața de familie, amenajarea locuinței și cumpărarea unor bunuri de folosință îndelungată.

Poate că tranzitul lui Venus prin semnul volatil al Gemenilor a încurajat flirturile, dar intrarea sa în Rac ne va schimba atitudinea și ne va face să dorim relații serioase, atât romantice cât și de altă natură.

Și în domeniul profesional și financiar vom dori să construim relații de durată, care să conteze pe termen mai îndelungat. Atenție însă, vom avea tendința să formăm prietenii și să luăm decizii bazate pe emoții și empatie. Puțin pragmatism nu va strica.

Semnele cele mai favorizate de acest tranzit sunt Racul, Peștii și Scorpionul, în timp ce Berbecul, Balanța și Săgetătorul pot avea unele probleme.

Mercur tranzitează Leul între 4 -19 august

Astrologia lunii august

Ce spune Tarotul despre luna august

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

Jupiter în retrogradare între 14 mai și 12 septembrie, în Capricon, aduce șanse, noroc și energia de a reuși

Google ads