Mercur1Leului îi place comunicarea directă, iar acest lucru se va vedea în timpul tranzitului planetei Mercur prin acest semn fierbinte. Dacă am avut ceva în minte dar nu am îndrăznit să spunem, până pe 19 august vom avea în sfârșit curajul să o facem. Trebuie să fim totuși precauți, pentru că Mercur este iute, iar Leul expresiv, așa că vorbele ar putea să fie pe măsură!

Luna Plină din 3 august, în Vărsător, aduce schimbări neașteptate și posibile neînțelegeri

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

 Mercur în Leu ne oferă ocazia să strălucim. Leul este unul dintre semnele cele mai amuzante și care ies puternic în evidență, așa că în următoarea perioadă ne putem aștepta la mai multe glume și bună dispoziție, la mai multă socializare. Vom ieși mai mult în evidență, vom fi mai personali și mai expresivi.

Creativitatea va fi la rândul ei în creștere, așa că vom avea oportunitatea să ne folosim de pasiunea și entuziasmul Leului pentru a ne pune în evidență simțul artistic.

Atenția noastră se va concentra pe obiective și cu cât vor fi mai grandioase, cu atât mai bine. Detaliile vor fi mai puțin importante, pentru că ne va interesa imaginea de ansamblu.

Vom fi mai expresivi, mai teatrali și ne vom folosi de puterea cuvintelor pentru a ne atinge scopurile. Astfel vom fi mai convingători, pentru că vom emana încredere atunci când ne vom exprima verbal sau în scris. În schimb, capacitatea noastră de a-i asculta pe ceilalți va fi mai scăzută decât de obicei.

Luna Plină din 3 august, în Vărsător, aduce schimbări neașteptate și posibile neînțelegeri

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

Astrologia lunii august

Ce spune Tarotul despre luna august

Cariera și banii Leilor

Soarele tranzitează Leul între 22 iulie și 22 august

Relațiile de dragoste ale Leilor cu celelalte semne zodiacale

Cum sunt Leii

Google ads