Luna Plina8Luna Plină care are loc pe 3 august, în Vărsător, formează o cuadratură cu Uranus, care va favoriza schimbările neașteptate și evenimentele ciudate. Este o fază a Lunii care ne cere flexibilitate și adaptabilitate, și nu asumarea de riscuri sau schimbările făcut sub impulsul momentului.

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

Astrologia lunii august

Ce spune Tarotul despre luna august

 Această Lună Plină are loc în aceeași zi în care Mercur se va afla în opoziție cu Saturn. În plus, Luna Nouă anterioară s-a aflat în opoziție cu Saturn. Toate acestea fac lucrurile mai dificile, dar gândirea pozitivă, munca multă și răbdarea pot ajuta ca schimbările dificile să fie mai ușor de suportat.

Soarele în opoziție cu Luna aduce în centrul atenției căminul, familia și relațiile intime, pentru următoarele două săptămâni ale acestei faze lunare. Forțe opuse, cum sunt munca în raport cu familia, sau ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim,  creează tensiuni interioare și presiuni externe. Acestea pot duce la conflicte și crize.

Calitățile lunare ale emoțiilor și instinctelor ajung la nivelul maxim de Lună Plină.

Luna Plină din 3 august are loc la 11,45 grade în Vărsător și formează o cuadratură cu Uranus. Aceasta este o influență foarte puternică, iar schimbările neașteptate care pot avea loc vor fi mai dificile din cauza opoziției dintre Mercur, planeta comunicării, și Saturn, planeta restricțiilor, asociată cu gândirea negativă și veștile proaste.

Schimbările aduse de Uranus ne pot face agitați și iritabili. Evenimentele neașteptate pot afecta în special femeile, familia sau societatea în general, iar acestea ne vor împiedica să ne relaxăm, ne vor face neatenți sau vor provoca emoții fluctuante, reacții impulsive și comportamente neobișnuite.

O altă influența a lui Uranus va fi nevoia de a ne simți stimulați, independenți, rebeli și îndrăzneți. Nu este însă momentul să ne asumăm riscuri sau să facem schimbări bruște. Este bine să ne adaptăm schimbărilor care vin peste noi, dar nu să le facem chiar noi, sub impulsul momentului, pentru că aceste pot avea consecințe nedorite care pot aduce mai mult haos în viața noastră.

Cea mai bună soluție în perioada următoare este să fim flexibili și adaptabili, pentru că acest lucru ne va ajuta să ne folosim de instincte și de reacțiile rapide în avantajul propriu.

Este posibil ca în perioada următoare să începem relații noi, poate neobișnuite, cu persoane provenite din culturi sau grupuri etnice diferite. Acesta vor fi cel mai probabil de scurtă durată sau criticate de prietenii apropiați și de familie, în special de către mamă.

Mercur în opoziție Saturn va aduce gânduri, discuții sau afaceri serioase. Întârzierile, lipsa concentrării și dificultățile de comunicare pot provoca frustrări și dezacorduri. Pesimismul, teama, veștile proaste sau deciziile dificile pot duce la singurătate, tristețe sau chiar depresie, pentru persoanele mai sensibile. Sunt posibile dispute, critici, cuvinte aspre, greșeli sau minciuni, iar gândirea negativă va amplifica fără bază reală efectul acestora.

Soluția este să ne exprimăm simplu și să evităm neînțelegerile. Gândirea pozitivă, atenția la detalii, răbdarea și înțelegerea vor fi esențiale în această fază lunară.

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

Astrologia lunii august

Ce spune Tarotul despre luna august

Cariera și banii Leilor

Relațiile de dragoste ale Leilor cu celelalte semne zodiacale

Soarele tranzitează Leul între 22 iulie și 22 august

Cum sunt Leii

Feng Shui în dormitor