Luna Noua3Aceasta este prima Lună Nouă care are loc în Rac fără să fie și eclipsă începând din 2017. În mod normal ar trebuie să fie un eveniment astrologic mai liniștit, dacă nu ar fi în opoziție cu Saturn. De asemenea, este a doua Lună Nouă care are loc în Rac în acest an.

Soarele tranzitează Leul între 22 iulie și 22 august

 

Opoziția cu Saturn ne va face să ne simțim restricționați sau blocați, iar acest sentiment va spori dorința sau nevoia de a începe ceva nou, care să ne scoată din rutină și să ne elibereze.

Din acest motiv, Luna Nouă în Rac este un  moment bun să  ne dedicăm obiectivelor personale care pot exprima energia pozitivă a Racului. Acestea includ respectarea sentimentelor profunde, intuitive, recunoașterea sentimentului de siguranță pe care ni-l oferă noțiunea de cămin și familie, acceptarea susținerii oferite de cei din jurul noastru și începerea unui proiect care ne poate îmbunătăți viața personală sau a unui proiect important pe termen lung.

Cu ajutorul energiei Racului avem șansa de a face schimbări importante în viața noastră, de care vom beneficia cu mult după încheierea acestui ciclu lunar.

Este momentul să facem planuri și să punem bazele unui nou început, de mică sau de mare amploare. Concentrați-vă pe noi modalități de a îmbunătăți viața de familie și tot ceea ce ține de ea și să consolidați sentimentele de siguranță date de căminul vostru.

Luna Nouă reprezintă încheierea unui ciclu și începutul unui ciclu nou de 28 de zile. Luna în conjuncție cu Soarele aduce un plus de energie și inițiativă, așa că este un moment foarte bun pentru un nou început sau începerea unui proiect nou.

Efectele acestei Luni Noi se vor face simțite în următoarele patru săptămâni, până la viitoarea Lună Nouă din 19 august.

Soarele tranzitează Leul între 22 iulie și 22 august

Cum sunt Leii

Relațiile de dragoste ale Leilor cu celelalte semne zodiacale