SaturnSaturn, aflată în retrogradare, a revenit pe 1 iulie în Capricorn pentru tot restul anului, unde ne va da niște ultime lecții și șansa de a încheia problemele lăsate neterminate în timpul tranzitului prin acest semn care a avut loc între 19 decembrie 2017 și 21 martie 2020. Ulterior, planeta se va întoarce în Vărsător, semn pe care îl va traversa în următorii doi ani.

Efectele benefice ale retrogradării lui Neptun în Pești

Marte tranzitează Berbecul între 27 iulie și 6 ianuarie 2021

 Planeta Saturn are nevoie de aproximativ 28-29 de ani pentru a parcurge tot zodiacul, așa că petrece aproximativ doi ani și jumătate în fiecare semn.

Tranzitele lui Saturn pot fi considerate cicluri de maturizare și acumulare, iar atunci când formează aspecte dificile cu puncte personale din hărțile natale resimțim o încetinire semnificativă a activităților în domeniile pe care le influențează aspectul respectiv.

Astfel, tranzitele lui Saturn ne învață ce înseamnă responsabilitatea față de noi înșine și față de ceilalți.

În Capricorn, semn pe care îl guvernează, Saturn este plin de demnitate și se simte bine, ca acasă. Va fi o perioadă în care vom analiza deciziile luate în carieră și care nu reflectă corect sinele nostru autentic.

Capricornul și Saturn ne îndeamnă să căutăm respectul, așa că vom munci mult pentru a-l obține și îi vom respecta mai mult pe cei care fac eforturi în acest sens.

În următoarea perioadă nu vor fi favorizate scurtăturile, iar recompensele vor veni prin muncă serioasă.

Locul din harta noastră natală prin care trece Saturn ne va arăta unde trebuie să facem schimbări pentru ca lucrurile să evolueze mai bine.

Saturn ne va cere simplitate, realism și adevăr și ne va arăta puncte slabe unde trebuie să devenim mai puternici.

În domeniul profesional, Saturn va cere competență, seriozitate și lucruri de calitate. Vor fi susținute activitățile calificate, care necesită muncă și efort. Vom fi preocupați, uneori îngrijorația de situația economică, la nivel micro și macro. Va trebui în schimb să facem distincție între viața personală și cea profesională.

În domeniul  relațiilor personale, cu Saturn în Capricorn va trebui să fim responsabili, punctuali, să demonstrăm că ne pasă și ne respectăm partenerul. Relațiile vor fi mai tradiționale, mai conservatoare, mai riguroase, cam ca în afaceri.

Cum vom fi influențați fiecare de revenirea lui Saturn în Capricorn, în funcție de semnul zodiacal din care facem parte:

Berbec

Veți dori rezultate concrete, iar performanțele voastre, bune sau rele, ar putea deveni publice, în văzul tuturor.

Taur

Analizați viitorul cu realism. Puteți obține rezultate importante în publishing sau educație.

Gemeni

Puneți ordine în lucrurile împărțite cu alții, precum bani, resurse, putere, și în probleme legate de dependențe și relații intime.

Rac

Se rezolvă, într-un fel sau altul, probleme legate de relații și parteneriate. Realitatea iese la iveală, iar angajamentele sunt puse la încercare.

Leu

Sunteți chemați să consolidați activitățile curente, munca de rutină, sănătatea, obiceiurile.

Fecioară

Restricții sau rețineri legate de exprimarea creativă, distracțiile, romantismul, copiii și hobby-urile, pentru că veți avea nevoie de mai mult realism, angajament serios și disciplină.

Balanță

Veți avea nevoie de mai multă disciplină, realism și sturctură în familie, față de căminul vostru și în viața personală.

Scorpion

Responsabilități și angajamente mai multe în activitățile zilnice. Studiile și pregătirea vor fi mai serioase. Munca va fi mai detaliată, iar interacțiunile cu ceilalți mai puține.

Săgetător

Este momentul pentru mai multă responsabilitate și o abordare realistă față de bani și bunurile pe care le dețineți. Ar putea fi necesar să economisiți, să reduceți pierderile și să vă folosiți mai bine resursele.

Capricorn

O perioadă în care vor crește responsabilitățile personale, atenția pentru detalii și eforturile de a vă menține și îmbunătăți sănătatea și afacerile personale. Sunteți provocați să deveniți mai eficienți în privința energiei consumate și a gestionării timpului.

Vărsător

Veți avea nevoie de o curățare spirituală, de o atenție mai mare dată sănătății mentale. Sunteți provocați să aveți grijă de treburile neterminate, să vă regrupați și să vă vindecați. Trebuie să scăpați de regrete, de eșecurile sau dezamăgirile percepute.

Pești

Este timpul să faceți curățenie în viața socială și ceea ce credeți că vă aduce fericirea. Este momentul fie să vă puneți visele în realitate, fie să renunțați la ele. Puteți vedea lucrurile cu mai multă claritate, dar uneori dintr-o perspectivă cam rigidă.

Soarele tranzitează Leul între 22 iulie și 22 august

Marte tranzitează Berbecul între 27 iulie și 6 ianuarie 2021

Efectele benefice ale retrogradării lui Neptun în Pești

Google ads