Jupiter PlutonConjuncția dintre Jupiter și Pluton este un aspect astrologic major, care are loc o dată la 13 ani. De fapt, este vorba despre o serie de trei conjuncții care au loc în acest an în decanul al treilea al Capricornului, pe 4 aprilie, pe 30 iunie și pe 12 noiembrie.

Jupiter în retrogradare între 14 mai și 12 septembrie, în Capricon, aduce șanse, noroc și energia de a reuși

Pluton retrogradează în Capricorn: Este timpul distrugerii și al renașterii

 

Alinierea dintre Jupiter și Pluton ne face concentrați și dornici să reușim în pasiunile noastre. Un mix între munca intensă și noroc ne va conferi puterea și influența de a reuși și a face o schimbare majoră în viața noastră. Condiția este să ne dorim suficient de mult!

Rezultatul acestui tranzit depinde de obiectivele stabilite, fiind foarte important să ne gândim la ce dorim să facem. Succesul profesional sau în afaceri, o promovare sau o carieră mai bună sunt doar câteva dintre posibilități.

Beneficiile pot veni nu doar prin forțe proprii ci și cu sprijinul unor persoane influente sau din partea autorităților sau guvernului. Este o perioadă de dezvoltare personală și de extindere. Influența lui Jupiter și Pluton ne va face mai ambițioși și mai dornici de succes decât în mod normal.

Este însă important să ținem cont și de dezvoltarea spirituală, pentru că puterea și succesul ni se pot urca ușor la cap. Egoismul, lăcomia sau răzbunarea nu trebuie în mod sigur să reprezinte o motivație. În schimb, ar trebui să dorim să reușim pentru a evolua, fără să facem rău altora. Generozitatea ne va fi răsplătită și am putea să ne facem prieteni influenți, cu condiția ca obiectivele noastre să fie corecte.

Cei care vor acționa fără scrupule, în mod extrem sau obsesiv vor întâmpina în schimb forțe opuse puternice. Aceste pot include conflicte cu superiorii, cu autoritățile guvernamentale sau cu legea.

Aceasta ar trebui să fie însă o perioadă de realizări și succes, care să ne facă fericiți și mulțumiți în viitor.

Toate cele trei conjuncții dintre Jupiter și Pluton sunt conjuncte și cu asteroidul Pallas și vor beneficia de sprijinul său. Acest asteroid este numit după Pallas Atena, zeița înțelepciuni, a curajului, a strategiei și a competențelor. Pallas este asociată inteligenței creative, înțelepciunii politice și relației dintre tată și fiică, aceasta din urmă pentru că s-a născut din capul lui Zeus.

Jupiter în retrogradare între 14 mai și 12 septembrie, în Capricon, aduce șanse, noroc și energia de a reuși

Pluton retrogradează în Capricorn: Este timpul distrugerii și al renașterii