Luna Noua3Luna Nouă care are loc în noaptea de 22 spre 23 aprilie, în semnul Taurului, poate aduce schimbări neașteptate, din cauza apropierii de Uranus, iar aspectul tensionat cu Saturn va amplifica tensiunile.

Astrologia săptămânii 20 - 26 aprilie

Soarele tranzitează Taurul între 19 aprilie și 20 mai

 Din punct de vedere astrologic, Luna Nouă are loc în Taur, dar din punct de vedere astronomic se află în constelația Berbecului, care are o influență agresivă, așa că este important să fim responsabili, precauți și sensibili față de nevoile celor din jurul nostru. În privința epidemiei de coronavirus, cel mai bine este să avem răbdare, să ne protejăm și să evităm riscurile inutile la care ne-ar putea îndemna Uranus.

Luna Nouă reprezintă  încheierea unui ciclu și începutul unui ciclu nou de 28 de zile. Luna în conjuncție cu Soarele aduce un plus de energie și inițiativă, așa că este un moment foarte bun pentru un nou început sau începerea unui proiect nou.

Conjuncția lui Uranus cu Luna Nouă, în semnul Taurului, poate aduce schimbări neașteptate, positive sau negative, care vor avea legătură cu domeniile specifice Taurului, respectiv banii, proprietățile, căminul și confortul propriu. Nevoia de libertate adusă de Uranus poate provoca neliniște, nerăbdare și tensiuni nervoase.

Impulsivitatea și asumarea de riscuri pot avea ca efect schimbări neașteptate care pot perturba cursul normal al vieții. Dar și dacă nu vom folosi această energie spontană ar putea apărea consecințe nedorite. Așa că trebuie să fim flexibili, cu mintea deschisă și să ne adaptăm condițiilor. Opțiunile sigure pentru schimbare și distracție pot fi internetul, tehnologia, științe și subiectele oculte.

O cuadratură dintre Luna Nouă și Saturn sugerează că schimbările aduse de Uranus ar putea fi dificil de suportat. Saturn impune restricții și amânări, care intră în contradicție cu libertatea dorită de Uranus.

Astfel, ne vom simți  constrânși de limitări, de rutină și de responsabilități. Alte posibile efecte sunt criticile din partea superiorilor, probleme cu autoritățile în general, schimbări de carieră.

În concluzie, cea mai bună cale pentru a suporta mai ușor următoarea perioadă este să avem răbdare, flexibilitate și capacitatea de a ne adapta schimbărilor și a ne lăsa duși de curent. Echivalentul în Tarot al următoarelor săptămâni este Roata Destinului.

Efectele acestei Luni Noi se vor face simțite în următoarele patru săptămâni, până la viitoarea Lună Nouă din 22 mai, în Gemeni.

Astrologia săptămânii 20 - 26 aprilie

Soarele tranzitează Taurul între 19 aprilie și 20 mai

Cariera și banii Taurilor

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale

Cum sunt Taurii