Taur3Odată cu intrarea Soarelui în Taur ar trebui să ne bucurăm mai mult de plăcerile vieții, pentru că Taurului îi place traiul bun. Soarele în Taur ne invită să încetinim ritmul și să ne stabilizăm, după agitația dată de Berbec. În schimb Taurul ne va învăța cum să ne folosim de energia practică a acestui semn de Pământ în viața de zi cu zi.

Cum sunt Taurii

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale

 Taurul este guvernat de Venus, zeița dragostei, care ne oferă frumusețe, belșug și senzualitate, așa că ne va încuraja să ne bucurăm de ceea ce vedem, atingem sau gustăm.

Viața ar trebui să devină mai plăcută, mai liniștită și mai confortabilă atunci când Soarele traversează semnul Taurului. Lenevitul în pat, mâncarea și băutura bună și aprecierea naturii sunt între plăcerile oferite de Taur.

Astfel, în următoarea lună ar trebui să învățăm să spunem nu, dacă acest lucru ne va face mai fericiți. Vom dori și să ieșim în spații deschise și să ne bucurăm de natură, iar acest lucru va fi o problemă resimțită mai acut pentru noi, dacă restricțiile de circulație impuse de autorități pentru limitarea răspândirii coronavirusului vor fi menținute pe parcusul întregii luni.

Partea negativă a acestui tranzit este tendința de încăpățânare caracteristică Taurului, care, atunci când își pune ceva în cap, este greu de oprit. Faceți totuși un efort să vă păstrați flexibilitatea și capacitatea de compromis!

Cum sunt Taurii

Relațiile de dragoste ale Taurului cu celelalte semne zodiacale