Luna Noua3Luna Nouă care are loc pe 24 martie în semnul Berbecului are o influență foarte dificilă, marcată de conjuncția acesteia cu Kiron și Lilith, care expune rănile karmice și poate indica boală, pierdere și durere.

Această conjuncție între Luna Nouă și Kiron poate semnala teamă, inhibiții și constrângeri, sentimente deja prezente ca rezultat al restricțiilor fără precedent adoptate de guverne din întreaga lume din cauza pandemiei de coronavirus.

Saturn intră în Vărsător, unde va reorganiza structurile și va susține inovațiile științifice

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

Ce spune Tarotul despre săptămâna 23 - 29 martie

 Însă, mai mult decât orice, Kiron este un vindecător și, cu răbdare și dragoste necondiționată, ne învață să ne susținem și să ne vindecăm unii pe alții cu ajutorul compasiunii și empatiei.

Cea mai puternică influență de această Lună Nouă, pe lângă Kiron, o vor avea Lilith, supranumită Luna Neagră, și nodurile lunare, acestea din urmă fiind asociate cu familia, viețile trecute și karma.

În timp ce Kiron este asociat cu rănile karmice, vindecarea și magia, Lilith, arhetipul zeiței întunecare, este versiunea feminină a lui Kiron și ne obligă să ne vindecăm prin suferință și înfruntarea temerilor.

Acestea fiind zise, Luna Nouă din 24 martie  ne vorbește despre îngrijire și vindecare. Kiron vindecă prin medicină, astrologie și Tarot, prin intermediul mâinilor și al cuvintelor, iar prin manifestarea sa superioară și prin intermediul gândurilor, așa că gândirea pozitivă nu trebuie ignorată.

Lilith, seducătoare, manipulatoare, magnetică, dar și vindecătoare și intuitivă, este versiunea feminină a lui Kiron. În astrologia creștină, Kiron îl reprezintă pe Cristos, iar Lilith pe Maria Magdalena, astfel că se poate spune că Luna Nouă în conjuncție cu Kiron și Lilith este ca o uniune mistică.

Această Lună Nouă ne spune că trecutul trebuie lăsat în urmă, cu sacrificii și durere. Dar o Lună Nouă este și un nou început, fiind posibile și necesare decizii dificile legate de familie, prieteni și alte atașamente emoționale.

Relațiile, convingerile și comportamentele benefice vor rămâne, dar cele care ne țin în loc să ne îndeplinim destinul trebuie lăsate în urmă.

O Lună Nouă reprezintă încheierea unui ciclu și începutul unui ciclu nou de 28 de zile. Soarele în conjuncție cu Luna ne conferă un aport de energie și de inițiativă, așa că este un moment foarte bun pentru a începe ceva nou. Totodată, puteți pune sub semnul întrebării convingeri, obiceiuri sau comportamente vechi, care vă împiedică să progresați.

Saturn intră în Vărsător, unde va reorganiza structurile și va susține inovațiile științifice

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

Ce spune Tarotul despre săptămâna 23 - 29 martie