Uranus in TaurUranus, planeta revoluțiilor, se află în Taur din 2018 și  va tranzita acest semn până în 2026, perioadă în care agită spriritele în natură și în economia mondială!

Asta pentru că Taurul reprezintă pacea, normalitatea, hrana, natura, valorile și standardele, în timp ce Uranus înseamnă revolta, haosul, schimbările neașteptate, distrugerile, tirania și perversitatea. Uranus guvernează și grupurile de oameni, cauzele sociale și activismul, așa că este posibilă și o intensificare a nemulțumirilor sociale, a demonstrațiilor și a protestelor de stradă.

Saturn retrogradează până pe 29 septembrie, aducând șansa rezolvării pe termen lung a unor probleme sociale

 Uranus este considerată a fi în ”cădere” atunci când este în Taur, pentru că nu este un plasament în care să se simtă bine.

Cum Taurul este semnul banilor și al proprietăților, venirea lui Uranus face ca orice să fie posibil, de la reforme de mare amploare și modificarea sistemului fiscal până la crize economice profunde și prăbușiri ale cursului valutar sau ale cotațiilor acțiunilor la nivel global.

Uranus este planeta revoluțiilor, invențiilor și tehnologiei și ne obligă să evoluăm, în timp ce Taurul este semnul zodiacal care reprezintă banii, sistemul financiar, piața de capital, tot ce ține de proprietăți și drepturile de proprietate, dar și valorile morale. În aceste condiții, pot avea loc evenimente care să determine schimbări în ceea ce privește mentalitățile și concepțiile morale ale societății.

Saturn retrogradează până pe 29 septembrie, aducând șansa rezolvării pe termen lung a unor probleme sociale

Jupiter în retrogradare între 14 mai și 12 septembrie, în Capricon, aduce șanse, noroc și energia de a reuși

Pluton retrogradează în Capricorn: Este timpul distrugerii și al renașterii