eclipsa soareLuna Nouă care are loc pe 26 decembrie, la 4 grade în Capricorn, este și o Eclipsă parțială de Soare foarte norocoasă, pentru că Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Jupiter, planeta creșterii, abundenței și norocului. În plus, un aspect pozitiv cu Uranus va aduce schimbări pozitive și entuziasm.

Eclipsa de Soare va activa un trigon între Jupiter și Uranus, aducând noroc neașteptat și coincidențe fericite, atunci când ne vom aștepta mai puțin.

 Eclipsa, al cărei efect va fi resimțit în următoarele șase luni, va beneficia și de contribuția stelei fixe norocoase Polis, care va aduce ambiție și succes.

Astfel, următoarea perioadă va fi excelentă pentru a începe lucruri noi, pentru a găsi un loc de muncă interesant sau chiar sufletul pereche, fără să le căutăm în mod special.

Eclipsa Solară din 26 decembrie marchează încheierea unui ciclu al eclipselor care a început cu Eclipsa Solară din 2 iulie 2019. Totodată, marchează începutul unui ciclu nou, care va dura aproximativ șase luni, până pe 5 iunie 2020.

O Eclipsă Solară este la fel ca o Lună Nouă, când Luna se află între Pământ și Soare. Însă, Eclipsa Solară este mai puternică pentru că Luna întunecă Soarele.

Eclipsa de Soare din 26 decembrie este parțială pentru că nu întunecă în totalitate Soarele. În acest caz, diametrul aparent al Lunii este mai mic decât cel al Soarelui, lăsând un cerc luminos în jurul Soarelui eclipsat.

Cel mai important aspect astrologic este Soarele în conjuncție cu Luna. Înseamnă că toate posibilitățile sunt deschise și că putem face planuri de viitoar. Este momentul ideal pentru noi începuturi, pentru a stabili noi obiective. Puneți la îndoială vechile obiective și comportamente, în căutarea unor modalități noi, mai inventive, de a obține progresele dorite.

Jupiter în conjuncție cu Soarele și Luna va aduce fericire, optimism, generozitate și noroc, cu oportunități de dezvoltare personală, profesională și spirituală. Acest stelium de planete ne va da nevoia entuziastă să facem tot ce putem, să ne trăim viața din plin și să experimentăm.

Principalul cuvânt care poate descrie acest aspect este ”expasiunea” și va fi aplicat în doate domeniile vieții, de la relații personale la câștigurile financiare.

Este un aspect excelent și pentru a începe studii noi sau a călători în străinătate. Relațiile romantice, afacerile și acțiunile legale începute în această perioadă au șanse mari de succes. O eclipsă influențată de Jupiter promovează și dezvoltarea spirituală și cunoașterea personală.

Trigonul dintre Eclipsa Solară și Uranus va aduce emoție, entuziasm, surprize plăcute și întâlniri interesante. Intuiția și gândirea vor fi rapide și, împreună cu optimismul și spiritul de aventură, ne vor permite să ne exprimăm mai pregnant personalitatea.

Spiritul de libertate personală, creativitate și curiozitate aduse de această eclipsă ne vor face să ieșim în lume și să încercăm să facem lucruri noi.

Trigonul format și între Jupiter și Uranus aducând întâmplări norocoase și întâlniri interesante. Ne vom simți liberi, optimiști și aventuroși, dispuși să ne asumăm riscuri, dar fără a fi rebeli. Persoanele timide sau conservatoare vor fi mai relaxate și își vor urma mai mult instinctele.

Dacă viața voastră a stagnat în ultima perioadă, oportunitățile vă vor oferi o nouă cale și vă vor satisface nevoia de schimbări pozitive.