Luna Noua 320x200 2Luna Nouă care are loc pe 26 noiembrie, în semnul Săgetătorului, poate aduce schimbări haotice și spirit de revoltă, fiind influențată în mod direct de Marte aflat în opoziție cu Uranus, una dintre cele mai perturbatoare influențe din astrologie.

Această Lună Nouă poate oferi bani, putere și succes, dar numai pentru cei care gândesc și acționează strategic.

 În următoarea perioadă vor exista câștigători dar și învinși, aceasta fiind ultima Lună Nouă înainte de eclipsa Solară din 26 decembrie.

Luna Nouă în Săgetător va fi afectată cel mai mult de opoziția dintre Marte și Uranus, care va avea o influență perturbatoare, va provoca indecizie și temeri legate de modul în care trebuie să reacționăm la mânia provocată de Marte și schimbările aduse de Uranus.

O altă influență importantă va veni din partea stelelor din constelația Scorpionului, care vor aduce oportunități de promovare, bunăstare și succes, dar și întâmpinarea unor piedici și dificultatea de a rămâne în vârf.

O Lună Nouă reprezintă încheierea unui ciclu și începerea unuia nou, de 28 de zile. Soarele în conjuncție cu Luna aduce un plus de energie, fiind un moment foarte bun pentru un nou început.