Mercur2Mercur va tranzita semnul Taurului în perioada 19 aprilie și 3 mai, astfel că gândirea noastră va deveni mai practică și mai stabilă.

Venus tranzitează Taurul între 14 aprilie și 8 mai

JunonaJunona, cunoscută ca fiind asteroidul căsătoriei, va retrograda în semnul idealist al Săgetătorului  între 12 aprilie și 2 august, încurajându-ne să regândim, să analizăm de ce ne aflăm în anumite relații.

Junona tranzitează Săgetătorul din 18 decembrie până pe 14 noiembrie 2021

VenusVenus intră în Taur pe 14 aprilie, semn pe care îl va tranzita până pe 8 mai, iar în în acest interval vom deveni mai senzuali, mai dornici să ne satisfacem plăcerile și mai posesivi.

Tarotul lunii aprilie

Luna NouLuna Nouă care va avea loc în dimineața zilei de 12 aprilie va marca începutul unui nou ciclu de energie pozitivă puternică, fiind o ocazie excelentă să ne stabilim obiectivele personale.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Mercur1Mercur intră în Berbec pe 3 aprilie, semn pe care îl va tranzita până pe 19 aprilie, perioadă în care vom trece direct la subiect, nu vom sta prea mult pe gânduri!

Astrologia lunii aprilie

Astro13Luna aprilie ne aduce mai multă lumină și mai multă căldură, atât la propriu cît și la figurat, pe măsură ce primăvara se va instala mai bine în natură și în sufletele noastre.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Luna Plina8Luna Plină care are loc pe 28 martie în semnul Balanței, vine cu energii vindecătoare, protectoare, aducătoare de armonie.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Berbec4Soarele intră în îndrăznețul Berbec pe 20 martie, marcând echinocțiul de primăvară, un moment al renașterii, al trezirii la viață a naturii și începutul unui nou an astrologic.

Cum sunt Berbecii

Venus 3Venus tranzitează Berbecul între 21 martie și 14 aprilie, făcând relațiile de dragoste mai directe și mai spontane. Vânătoarea în dragoste va deveni mai incitantă și mai curajoasă sub această influență. Vom fi îndrăzneți și mai nerăbdători în problemele legate de inimă și nu vom privi înapoi.

Mercur tranzitează Peștii între 15 martie și 3 aprilie

Mercur1Mercur tranzitează intuitivul semn al Peștilor între 15 martie și 3 aprilie. Ce va însemna acest tranzit pentru modul de gândire și comunicarea noastră?

Lună Nouă în Pești, pe 13 martie