Mercur2Mercur tranzitează semnul Fecioarei între 11 și 30 august, punând accentul pe precizia în exprimare și gândire și pe organizarea în cele mai mici detalii.

Junona a revenit în mers direct pe 2 august, în Săgetător

Luna NouLuna Nouă care va avea loc în după-amiaza zilei de 8 august, în semnul Leului, va beneficia atât de o energie solară pozitivă cât și de o energie uraniană extrem de puternică, capabilă să ne impulsioneze să facem schimbări revoluționare.

Junona revine în mers direct pe 2 august, în Săgetător

JunonaJunona, asteroidul care în astrologie reprezintă căsătoria și echilibrul, iese pe 2 august din retrogradarea în care s-a aflat din 12 aprilie, în Săgetător.

Ceres tranzitează Gemenii între 31 iulie și 21 decembrie

Astro13

Atmosfera lunii august va fi marcată de retrogradările planetelor Jupiter, Saturn și Pluto, precum și a asteroidului Kiron, cărora li se va alătura și Uranus, din data de 19.

Jupiter retrogradează în Pești și Vărsător între 20 iunie și 18 octombrie

CeresCeres, asteroidul care arată cum avem grijă de noi înșine și de cei din jurul nostru, intră pe 31 iulie în semnul Gemenilor, pe care îl va tranzita până pe 21 decembrie.

Vesta tranzitează Balanța între 19 iulie și 20 septembrie

MarteMarte tranzitează Fecioara între 29 iulie și 14 septembrie, perioadă în care vom avea tendința să devenim obsedați de muncă.

Jupiter retrograd revine în Vărsător pe 28 iulie

Jupiter in VrstorJupiter, planeta expansiunii, supranumită marele benefic, aflată în retrogradare, revine pe 28 iulie în semnul Vărsătorului după o incursiune de câteva luni în semnul sensibil și artistic al Peștilor, în care se va întoarce pe 28 decembrie.

Mercur tranzitează Leul între 27 iulie și 11 august

Mercur1Leului îi place comunicarea directă, iar acest lucru se va vedea în timpul tranzitului planetei Mercur prin acest semn fierbinte. Dacă am avut ceva în minte dar nu am îndrăznit să spunem, până pe 11 august vom avea în sfârșit curajul să o facem. Trebuie să fim totuși precauți, pentru că Mercur este iute, iar Leul expresiv, așa că vorbele ar putea să fie pe măsură!

Soarele tranzitează Leul între 22 iulie și 22 august

Luna Plina8Luna Plină în Vărsător, care va avea loc în dimineața zilei de 24 iulie, formează un aspect tensionat cu Venus, astfel că semnificația spirituală a acestei lunații se referă la tensiunile din relații și dezechilibrele karmice care implică dragostea.

Cum sunt Leii

Leu5Soarele tranzitează semnul Leului între 22 iulie și 22 august, perioadă în care vom fi mai mândri, mai extrovertiți și mai jucăuși.

Cum sunt Leii

Google ads