Luna Plina8Luna Plină care are loc în noaptea dintre 21-22 iunie, când Luna în Capricorn va fi în opoziție cu Soarele în Rac, va pune în balanță viața privată, nevoia de cămin, de dragoste și ocrotire, cu viața publică, reputația, cariera și simțul responsabilității.

astro9Pe 20 iunie, Soarele intră în semnul Racului, marcând solstițiul de vară în emisfera nordică. Acest eveniment astrologic are loc anual și aduce cu sine o perioadă de introspecție, sensibilitate emoțională și atenție sporită față de familie și cămin.

aliniere planetePe 17 iunie 2024, atât Mercur, cât și Venus vor intra în semnul sensibil și intuitiv al Racului. Această aliniere planetară va influența profund comunicarea, relațiile și emoțiile noastre, până la 2 iulie pentru Mercur și până la 11 iulie pentru Venus. Racul, guvernat de Lună, este un semn al familiei, al securității emoționale și al sentimentelor profunde. Astfel, această perioadă este marcată de o întoarcere către valorile tradiționale, grija pentru cei dragi și introspecția emoțională.

MarteMarte, planeta care ne dă energie și motivație, și-a încheiat drumul prin semnul neînfricat al Berbecului pentru a intra în Taur, pe care îl va tranzita până pe 10 iulie.

Luna NouLuna Nouă care are loc în Gemeni pe 6 iunie ne oferă oportunități pentru a ne dedica obiectivelor personale care exprimă energiile pozitive ale acestui semn.

Mercur mareMercur intră pe 3 iunie în curiosul și comunicativul Gemeni, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe data de 17, aducând una dintre cele mai favorabile perioade în ceea ce privește claritatea mintală.

astro19Iunie este o lună plină de evenimente astrologice semnificative, inclusiv intrarea Soarelui în Rac, respectiv solstițiul de vară, care promit să ne influențeze viețile în moduri variate. De la comunicarea rapidă adusă de Mercur în Gemeni la energia practică a lui Marte în Taur și prezența lui Venus în semnul familist al Racului, fiecare schimbare planetară ne va oferi o oportunitate unică de creștere, reflecție și transformare. Să explorăm dansul cosmic al lunii iunie și să vedem ce ne rezervă astrele.

JupiterJupiter, planeta norocului, a abundenței și a celui mai înalt potențial al nostru, se mută în Gemeni pe 26 mai. Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, așa că atunci când schimbă zodia avem tendința să simțim puternic acest lucru!

venus in gemeniCu Venus în Gemeni, dorim să ne implicăm în toate, iar curiozitatea ne motivează la nivel romantic și social. Tema acestei perioade este varietatea, așa că suntem sociabili, comunicativi, fermecatori și interesanți.

Luna Plin 2Am intrat recent în semnul Gemenilor, curiozitatea este la cote ridicate, ca și nevoia noastră de a interacționa, de a face schimb de idei, a ști mai multe, despre tot și despre toate. Pe acest fundal de efervescență mintală, pe 23 mai, după-amiaza, va avea loc Luna Plină în semnul mutabil al Săgetătorului, care va amplifica dorința de onestitate radicală, libertate și iluminare.

GemeniCunoașterea și diversitatea ne motivează cel mai mult atunci când Soarele se află în semnul Gemenilor. Devenim mai sociabili, mai preocupați de aspectele intelectuale ale vieții și foarte curioși, dornici de a ști de toate, din toate domeniile.