Astro13Ultima lună din an va fi marcată de Luna Nouă în Săgetător din 4 decembrie, care va fi și Eclipsă Totală de Soare, ultima eclipsă de pe axa Gemeni Săgetător, dar și retrogradarea luni Venus în Capricorn din 19 decembrie, care va avea o influență de lungă durată.

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie

Mercur2Mercur se alătură Soarelui în semnul de foc al Săgetătorului, pe care îl va tranzita din 24 noiembrie și până pe 13 decembrie, perioadă în care gândirea noastră va trece de la analizarea profundă a oricărei situații la dorința de a învăța o gamă cât mai largă de subiecte.

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie

Sgettor8Când Soarele tranzitează semnul de Foc al Săgetătorul, este timpul să ne deschidem către toate oportunitățile pe care le are lumea de oferit.

Cum sunt Săgetătorii

Luna Plina8Luna Plină/Eclipsa parțială de Lună din semnul Taurului, care au loc pe 19 noiembrie, formează aspecte cu Jupiter și Pluto care sugerează ambiție, hotârâre dar și tendința de a exagera în dorințele, nevoile și acțiunile noastre.

Vesta tranzitează Săgetătorul între 16 noiembrie 2021 și 11 ianuarie 2022

VestaAsteroidul Vesta, care simbolizează concentrarea și devotamentul, va intra pe 16 noiembrie în semnul idealist al Săgetătorului, pe care îl va traversa până pe 11 ianuarie 2022, perioadă în care își va îndrepta atenția asupra unor principii precum încrederea, credința, adevărul și libertatea.

Junona tranzitează Capricornul între 14 noiembrie și 2 februarie 2022

JunonaJunona, asteroidul căsătoriei și al contractelor, intră pe 14 noiembrie în Capricorn, semnul angajamentelor tradiționale pe care îl va traversa până pe 2 februarie 2022.

Venus tranzitează semnul Capricornului între 5 noiembrie 2021 și 6 martie 2022

PallasPalas, asteoridul numit după zeița Palas Atena, înțeleapta fiică a lui Jupiter, revine în mers direct pe 8 noiembrie, în Pești, ieșind din retrogradarea în care s-a aflat începând din 14 iulie.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 8-14 noiembrie

Venus 3Venus intră pe 5 noiembrie în Capricorn, semn pe care îl va tranzita până pe 6 martie 2022, perioadă în care vor fi favorizate relațiile care ne susțin ambițiile.

Mercur tranzitează Scorpionul între 5 și 24 noiembrie

Mercur1Mercur tranzitează Scorpionul între 5 și 24 noiembrie, perioadă în care gândurile și comunicarea noastră vor fi mai intense și orientate către investigații și aflarea a ceea ce se află dedesubtul lucrurilor.

Astrologia lunii noiembrie

Luna NouLuna Nouă care va avea loc pe 4 noiembrie, în semnul Scorpionului, va fi în opoziție cu Uranus, astfel că semnificația ei spirituală va avea legătură cu lupta pentru independență, determinată de nevoia de a ne exprima personalitatea și unicitatea.

Astrologia lunii noiembrie

Google ads