astro15Luna decembrie va avea o energie echilibrată, cu câteva evenimente astrologice puternice, intercalate cu unele mai blânde.

Mercur2Mercur va tranzita semnul conservator al Capricornului între 1 și 23 decembrie și din nou între 13 ianuarie și 5 februarie, perioadă în care gândirea noastră va deveni metodică, practică, poate chiar austeră.

Luna Plina8Luna plină în Gemeni de pe 27 noiembrie se opune Soarelui în Săgetător, formând o axă a intelectului care pe de o parte ne încurajează să gândim logic, iar pe de alta să avem o perspectivă largă asupra vieții.

MarteMarte, planeta acțiunii, conflictelor și războiului, tranzitează semnul idealist al Săgetătorului între 24 noiembrie și 3 ianuarie.

Sgettor8Când Soarele tranzitează semnul de Foc al Săgetătorul, este timpul să ne deschidem către toate oportunitățile pe care le are lumea de oferit.

PallasPallas, asteoridul numit după zeița Pallas Atena, înțeleapta fiică a lui Jupiter, intră pe 19 noiembrie în semnul inchizitor al Scorpionului, pe care îl va traversa până pe 5 februarie 2024.

Luna NouLuna Nouă care va avea loc pe 13 noiembrie, în semnul Scorpionului, este în opoziție cu Uranus, astfel că semnificația ei spirituală are legătură cu lupta pentru independență, determinată de nevoia de a ne exprima personalitatea și unicitatea.

Mercur2Mercur intră pe 10 noiembrie în semnul de foc al Săgetătorului, pe care îl va tranzita până pe 1 decembrie, perioadă în care gândirea noastră va trece de la analizarea profundă a oricărei situații la dorința de a învăța o gamă cât mai largă de subiecte.

Venus 3Venus, planeta frumuseții, dragostei și a banilor, va traversa semnul Balanței între 8 noiembrie și 4 decembrie, perioadă în care ne vom folosi mai degrabă de farmecul personal decât de forță pentru a obține ceea ce dorim.

SaturnSaturn staționează și revine în mers direct pe 4 noiembrie, în Pești, ieșind din retrogradarea în care s-a aflat din 17 iunie,  perioadă în care mulți dintre noi am fost nevoiți probabil să ne revizuim statutul, reputația, obiectivele pe termen lung și responsabilitățile.

VestaVesta, asteroidul care ne vorbește despre puritate, integritate și forța spirituală, individuală, care vine din interiorul nostru, va fi în retrogradare între 2 noiembrie și 8 februarie 2024, pentru început în Rac și ulterior în Gemeni, iar cea mai importantă lecție pe care va trebui să o învățăm de la această vestală este valoarea și echilibrul dedicării noastre față de familie și viața socială.