numereAnul 2019 este dominat de numărul 3, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați ziua și luna nașterii cu numărul 3. Toate numerele se reduc apoi la un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

Anul personal 1

În ultima perioadă v-ați gândit la viitorul vostru, iar acum este momentul să treceți la acțiune și să faceți schimbările pe care vi le doriți. Stabilirea priorităților și a obiectivelor va fi o preocupare majoră în acest an și vă va ajuta să progresați.

Previziuni numerologice: 2019 este anul universal 3

 

Veți dori să vă urmați inima în acest an și nu veți permite nimănui să vă oprească. Urmăriți-vă obiectivele și veți ajunge departe în 2019. Una dintre condițiile majore pentru  a reuși va fi gândirea logică și metodică.

Anul personal 2

Veți începe anul într-un mod pozitiv, veți pune comunicarea înaintea confruntării și nu veți simți nevoia să îi obligați pe ceilalți să vă accepte punctele de vedere. Veți avea o influență mare în viața familiei voastre și în viața prietenilor, dar va trebui să o folosiți cu înțelepciune și moderație. Faceți planuri la începutul anului, iar în primăvară veți putea să le puneți în aplicare. Este posibil să faceți schimbări în carieră, pentru că veți dori să vă puneți în valoare talentele și experiența avută într-un anumit domeniu. Veți progresa lent către obiectivele stabilite.

Anul personal 3

Un an armonios, în care veți avea șansa să puneți lucrurile în mișcare și să aduceți în viața voastră doza de emoție și entuziasm de care aveți nevoie. Visați la libertate și spontaneitate, iar atunci veți avea parte de ele, dar nu trebuie să scăpați din vedere obiectivele și proiectele voastre. 2019 va fi un an în care veți dori să descoperiți noi posibilități de dezvoltare. Acest an va fi foarte norocos și prosper pentru voi.

Anul personal 4

Veți fi mai motivați ca oricând și veți dori să îmbunătățiți lucrurile oriunde vă veți afla. Dacă veți întâmpina dificultăți în 2019, va trebui să vă folosiți de logică pentru a le depăși și a vă apropia de împlinirea viselor voastre. Va fi nevoie să vă asumați riscuri în acest an, dar înainte de a o face asigurați-vă că analizați bine situația, pentru a evita un eventual dezastru. Dacă vă veți lăsa liberă creativitatea, 2019 va fi un an interesant!

Anul personal 5

Anul 2019 va începe cu un plus de energie revigorantă. Veți fi conștienți de talentele voastre și veți ști cât potențial de reușită aveți, ceea ce va fi foarte motivant pentru voi. Nu vă veți gândi prea mult în acest an înainte de a trece la acțiune. Anul numerologic 3 vă va încuraja să visați la nivel mare în privința carierei și să vă asumați riscurile necesare pentru a vă găsi fericirea. Veți profita de toate oportunitățile care vă vor ieși în cale în 2019 și veți face tot ce va fi necesar pentru a continua pe drumul prosperității. Perspectivele vor fi foarte bune în 2019.

Anul personal 6

Comportamentul celorlalți vă va face să aveți îndoieli la începutul acestui an. Hotărârea voastră puternică vă va motiva să terminați toate propiectele, dar veți întâmpina greutăți pe parcurs. Pe măsură ce va avansa anul, determinarea voastră se va atenua, iar îndeplinirea lucrurilor va deveni tot mai dificilă. Cu toate acestea, tenacitatea și optimismul vostru vă vor ajuta în perioadele dificile.

 Anul personal 7

Răbdarea, reflecția și deciziile corecte vor fi factorii majori care vă vor influența în 2019. În acest an veți dori să vă puneți în practică dorințele ascunse, să faceți ceea ce vă doriți cu adevărat, zilele în care aveați rețineri vor fi de domeniul trecutului. Acest fapt vă va deschide în față o lume cu totul nouă și o multitudine de posibilități. Anul 3 vă va cere să accedeți la un nou nivel și să fiți curajoși. Chiar dacă succesul nu va veni imediat, încercarea de a face o schimbare va fi impresionantă.

Anul personal 8

Veți face o evaluare corectă a vieții voastre și vă veți pune niște întrebări justificate în 2019. Vă veți întreba cât de fericiți sunteți, sau dacă trebuie să faceți mai mult pentru a ajungeți acolo unde vă doriți. Viața voastră merge în direcția pe care v-o doriți sau doar vă prefaceți? Veți fi mai puțin flexibili în acest an, dar mai  practici și mai realiști. Veți avea tăria să reacționați cu calm  la orice surpriză. Viitorul vostru va începe să se schimbe din februarie, iar perspectivele vor fi pozitive.

Anul personal 9

Primele luni ale anului 2019 s-ar putea să vă epuizeze și ați putea chiar să treceți printr-o criză existențială. Poate că viața voastră actuală nu este ceea ce v-ați  imaginat și începe să vă deranjeze. Încercați să vă concentrați pe aspectele pozitive ale vieții voastre și plănuiți-vă viitorul ținând cont de ceea ce vă spune inima. În acest an vor ieși la iveală amintiri vechi, iar acest proces ar putea fi dificil, dar vă va face mai puternici. Va fi un an foarte bun să vă gândiți la ceea ce vă doriți cu adevărat.

Anul personal 11

Sentimentele vor determina ceea ce veți face acest an. Aveți grijă ca sentimentele voastre să nu vă pună în conflict cu oamenii din jurul vostru. Sunteți persoane intuitive, iar acțiunile și gândurile voastre vor fi determinate mai ales de instincte, care vor stabili ce va fi bine sau rău pentru voi.

Anul personal 22

Va fi un an plăcut pentru voi, sunteți pregătiți să ieșiți din zona voastră de confort și să vă simțiți bine. Trebuie să vă faceți timp să creați planuri de viitor și pentru dezvoltarea voastră personală. Orice plan pe care îl veți face va fi un pas către un viitor mai bun.

Citește și:

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019

Horoscop 2019: Cheia succesului va fi echilibrul dintre idealism și realism

Previziuni numerologice: 2019 este anul universal 3