Nr 6Numărul universal al lunii octombrie, a 10-a lună din an, este 6 (1+2+0+2+1= 6), iar energia acestui număr este caracterizată de dragoste și grijă față de ceilalți.

Numărul vieții 6

Vom simți dorința să ne concentrăm pe relații, să acceptăm adevăruri dure și să ne vindecăm, pentru a merge mai departe.  

Va fi o perioadă potrivită să ne dovedim afecțiunea față de familie, prieteni sau comunitate. Indiferent cine va avea nevoie de sprijinul nostru moral sau concret, va trebui să o facem din toată inima, nu din obligație, chiar dacă va trebui să ne reorganizăm activitățile în acest motiv.

Pentru cei care se vor simți suprasolicitați, ar fi bine să își transfere o parte dintre responsabilități către altcineva, un coleg de serviciu, sau un membru al familiei, de exemplu.

Octombrie este a 10-a lună a acestui an. În numerologie, numărul 1 (1+0) este asociat cu energia prospătă și spiritul de inițiativă, care va avea legătură de această dată cu persoanele sau activitățile dragi sufletului nostru.

Planeta asociată numărului 6 este Venus, guvernatoarea Taurului și a Balanței. În Tarot, cărțile care poartă numărul șase susțin comunicarea, cooperarea, armonia, iar între arcanele majore, cartea asociată este Îndrăgostiții.

Pentru a afla numărul personal al lunii octombrie, adunăm ziua și luna nașterii cu numărul universal al lunii octombrie 2021, care este 6. De exemplu, dacă cineva este născut pe 23 august, numărul personal al lunii octombrie este 2+3+8+6=19. Deci numărul personal al lunii octombrie este 1+9=10= 1+0=1.

Numărul personal pentru luna octombrie:

Numărul 1

Inima vă va fi plină de bucurie și veți avea succes în ceea ce veți întreprinde, pentru că veți fi plini de energie. Vor exista și suișuri și coborâșuri, dar veți reuși datorită ambiției și perseverenței de care veți face dovadă.

Numărul 2

Dacă veți rămâne puternici în legătură cu ceea ce v-ați propus, veți fi capabili să reușiți. Va trebui să rămâneți în alertă, pentru că s-ar putea să aveți parte și de surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

Numărul 3

Ați putea fi tentați să cheltuiți mult și numai experiența și cunoștințele voastre vă vor ajuta să mențineți un echilibru. Partea bună este că s-ar putea ca banii cheltuiți să fie pentru bunuri de folosință îndelungată.

Numărul 4

Veți depune eforturi suplimentate și nu veți putea sta locului, iar eforturile voastre se vor dovedi fructuoase. Aveți grijă totuși să nu vă suprasolicitați.

Numărul 5

Veți observa o îmbunătățire a situației financiare sau o capacitate de concentrare mai mare. Drumurile sau călătoriile în interes profesional vor fi benefice și veți cunoaște oameni noi.

Numărul 6

 Lună favorabilă, în care aveți șanse de prosperitate sau de recunoaștere a calităților și competențelor voastre. Există șanse pentru deplasări.

Numărul 7

Problemele care au provocat blocaje ar putea să fie rezolvate, cum ar fi cele legate de muncă și bani. Încercați să nu vă stresați mai mult decât trebuie.

Numărul 8

Veți finaliza proiecte sau activități profesionale și veți beneficia de oportunități profesionale noi.

Numărul 9

Atenție la călătorii și încercați să aveți răbdare atunci când vă confruntați cu situații dificile. S-ar putea să aibă loc fluctuații ale unor situații, trebuie să aveți răbdare.

Numărul maestru 11

Intuiția va fi foarte mare în această lună, ceea ce înseamnă că va trebui să preluați controlul asupra vieții voastre. Pot apărea oportunități, dar și provocări.

Numărul maestru 22

Trebuie să aveți răbdare, să vă concentrați pe intențiile voastre și să vă puneți în mișcare planurile. Cel mai bine este să adoptați o strategie pas cu pas.

Numărul vieții 6

Tarotul lunii octombrie

Astrologia lunii octombrie

Google ads