Nr1Numărul universal al lunii mai este 1 (5+2+0+2+1=1=0=1) , care ne încurajează să dăm frâu liber creativității.

Astrologia lunii mai

Aveți idei sau planuri în așteptare? Acum va fi momentul potrivit să le puneți în aplicare! Numărul universal 1 vine de obicei o dată sau de două ori pe an, așa că nu trebuie să ezitați să aveți curaj, să vă asumați riscul să o luați de la început.

Uneori nu strică și un pic de egoism, este momentul să vă puneți pe primul loc , să investiți timp și energie în ceea ce vă pasionează.

Partea negativă este că acest idividualism poate aduce și un sentiment de singurătate, acela că trebuie să faceți totul singuri. Va fi timp mai puțin pentru prieteni și socializare.

Pentru a afla numărul personal al lunii mai, adunăm ziua și luna nașterii cu numărul universal al lunii mai 2021, care este 1. De exemplu, dacă cineva este născut pe 23 august, numărul personal al lunii mai este 2+3+8+1=14. Deci numărul personal al lunii mai este 1+4=5.

Numărul 1

Această lună nu va aduce doar nou început, ci și oportunitatea de a sta pe propriile picioare, de a deveni lideri. Apariția numărului 1 este un semn că ceilalți vă vor privi ca pe niște lideri talentați.

Numărul 2

După energia fierbinte a lunii aprilie, acum este momentul să încetiniți ritmul și să puneți preț mai mult pe colaborări. Nu trebuie să ezitați să cereți ajutorul, dacă aveți nevoie de el.

Numărul 3

Pregătiți-vă pentru o lună plăcută, amuzantă. Energia acestei luni vă îndeamnă să vă relaxați și să vă bucurați mai mult de viață. Activitățile pe care le veți avea vor beneficia de un spor de creativitate.

Numărul 4

Este momentul să vă organizați. Energia acestei luni va fi una stabilă, permițându-vă să creați planuri concrete pentru viitor și structuri stabile.

Numărul 5

Acest număr aduce deseori schimbări și cu ele nevoia de varitate, de aventură. Este posibil ca sub această influență să renunțați prea repede la ceva sigur în speranța unui viitor mai bun. Posibile călătorii.

Numărul 6

Plănuiți activități legate de familie și de căminul vostru. Energia stabilă a numărului 6 vă încurajează să reduceți activitățile profesionale în favoarea celor personale, care vă dau o stare de liniște.

Numărul 7

Numărul 7 vă aduce o dispoziție visătoare, introspectivă, spirituală.  Nu așteptați prea mult de la această lună, timpul acțiunii nu a venit încă.

Numărul 8

Luna mai aduce o vibrație puternică, numărul 8 fiind asociat influenței și banilor. Este momentul ideal să vă concentrați pe carieră și bani.

Numărul 9

Numărul 9 marchează încheierea unui ciclu și trebuie să vă pregătiți pentru o nouă călătorie. În acest scop trebuie să aibă loc și renunțări, la lucruri, situații, oameni, pentru a face loc noului început adus de numărul 1.

Astrologia lunii mai

Pluto în retrogradare între 27 aprilie și 4 octombrie, în Capricorn

Marte tranzitează Racul între 23 aprilie și 11 iunie

 

Google ads