Nr 9Numărul universal al lunii aprilie este 9 (4+2+0+2+1=9) , care ne dă lecții importante despre arta de a renunța la vechi în favoarea noului.

Tarotul lunii aprilie

Numărul 9 ne spune că lucrurile cu care ne-am obișnuit sunt pe cale să se schimbe sau să ia sfârșit.

Ca ultimul număr al ciclului numerologic, 9 aduce întotdeauna finalizări, iar scopul său este să ne elibereze. Poate fi vorba despre atenție, timp, energie vitală, iar eliberarea lor ne va permite să ne concentrăm pe obiectivele cu adevărat importante din viața noastră.

Ne vom da seama dacă ne-a fost distrasă atenția de la lucrurile importante, sau dacă am evitat de ceva timp să rezolvăm anumite lucruri.

Vom avea un sentiment de ușurare dacă vom opri un proiect sau un parteneriat care nu ducea mai nicăieri.

Este de preferat să nu începem activități importante în această lună, ci să cercetăm, să ne întâlnim, să discutăm și să ne pregătim.

Pentru a afla numărul personal al lunii aprilie, adunăm ziua și luna nașterii cu numărul universal al lunii aprilie 2021, care este 9. De exemplu, dacă cineva este născut pe 23 august, numărul personal al lunii aprilie este 2+3+8+9=22. Deci numărul personal al lunii aprilie este 2+2=4.

Astrologia lunii aprilie

Numărul 1

După eliberările de vechi de luna trecută, este momentul pentru un nou început. Numărul 1 aduce curaj și optimism pentru viitor, o gură de aer proaspăt și multă energie creativă.

Numărul 2

Această lună este benefică parteneriatelor și colaborărilor. Dacă în ultima perioadă ați simțit că trebuie să faceți totul singur, acum lucrurile se vor schimba. Veți beneficia de energia ideală pentru a obține sprijinul necesar și a-l oferi la rândul vostru.

Numărul 3

Urmează un moment deosebit de creativ. Numărul 3 susține simțul artistic, gândirea liberă și experimentele, așa că veți avea ocazia să faceți acest lucru în următoarele săptămâni.

Numărul 4

Luna aprilie va fi deosebit de productivă pentru voi. Totuși, pentru a profita de întregul ei potențial, va trebui să dobândiți competențe noi și experiență. Nu ezitanți să și delegați anumite activități, nu trebuie să vă suprasolicitați.

Numărul 5

O lună plină de varietate. În numerologie, numărul 5 este iubitor de libertate și de aventură. Energia sa vă poate face agitați și cam distrați. Așa că nu fiți surprinși dacă nu veți mai ține seama de rutina zilnică și de reguli.

Numărul 6

Va fi important pentru voi să vă simțiți în siguranță, în mediul vostru obișnuit. Asta poate însemna să petreceți timpul mai mult acasă, în familie, sau să faceți unele activități de redecorare sau de îmbunătățire a locuinței.

Numărul 7

Va trebui să refaceți legătura cu voi înșivă. Numărul 7 are o energie blândă, introspectivă, vindecătoare, oferindu-vă ocazia să vă ocupați de sufletul vostru.

Numărul 8

Numărul 8 aduce mai mult ca orice bani, putere, influență. În luna aprilie veți avea șansa să proftați de această energie. Va fi nevoie însă și de multă muncă, niște riscuri calculate și încredere în forțele proprii.

Numărul 9

A venit momentul să finalizați ceea ce ați început, cel mai probabil ați ajuns la un capăt de drum cu un aspect al vieții voastre. Trebuie să fiți buni și altruiști, să vă țineți egoismul sub control.

Tarotul lunii aprilie

Astrologia lunii aprilie