num 2Anul 2018 marchează începutul unei noi direcții, fiind influențat de numerele 11 și 2. Numărul 11 are o încărcătură spirituală deosebită și a influențat multe evenimente care au avut loc la nivel mondial. Acest an 11 va aduce un nou sentiment de toleranță, în condițiile în care schimbarea și inovația vor deveni imposibil de oprit sau de ignorat. Așa că acționați și visați, nu există un moment mai bun ca acesta!

Anul 2 este un an mai lent, o călătorie a relațiilor, parteneriatelor, răbdării, atenției pentru detalii, a cooperării, a sensibilității și a progresului treptat. Pe parcursul călătoriei care va avea în următoarele 12 luni veți simți legătura dintre trecut, prezent și viitor, iar ulterior veți fi capabili să folosiți informațiile primite pentru a vă pune planurile în mișcare.

 

Trebuie să țineți cont însă că ceea ce se va întâmpla în acest an necesită răbdare și perseverență. Pentru început trebuie să reduceți ritmul și să nu mai insistați pe obținerea de rezultate imediate. Pentru ceea ce doriți să întreprindeți va fi nevoie de mai mult timp decât v-ați așteptat, așa că trebuie să vă temperați așteptările, atât din partea voastră cît și a celor din jur, și să dați atenție detaliilor.

Învățați să vă mișcați mai lent, mai atent și să aveți în vedere interesele reciproce. În caz contrar, veți pierde din vedere multe indicii și legături necesare pentru a face progrese reale. Desigur, ar putea fi dificil să reduceți ritmul, atunci când sunteți siguri că trebuie să vă mișcați mai rapid, dar până nu veți face acest lucru, pentru a observa detaliile realității voastre, nu veți realiza de unde veniți, cine deveniți, unde vă aflați, ce faceți și de ce și încotro vă îndreptați.

Claritatea este unul dintre principalele daruri ale unui an 2, cu condiția să acordați suficient timp pentru a beneficia de ea. Încercați să acceptați tot ceea ce s-a întâmplat în trecut și, simultan, să trăiți în prezent. Nu este o sarcină ușoară, dar dacă vă veți propune cu adevărat acest obiectiv și nu vă veți reprima emoțiile, cunoașterea de sine pe care o veți câștiga vă va purta spre viitorul pe care îl doriți.

Eliminați stresul dând frâu liber emoțiilor. Odată ce veți elibera emoțiile, vă veți putea relaxa. În caz contrar, organismul vostru va deveni tot mai împovărat de presiunea exercitată de ritmul lent al anului 2 și v-ați putea îmbolnăvi.

Nu puteți concura cu 2 pentru că natura sa este Pacea. Cooperarea trebuie să ia locul competiței. Nu are rost să vă forțați, pentru că dacă o faceți rezultatele ar putea să nu fie acelea pe care le doriți. Veți fi uimiți în schimb de ceea ce veți realiza dacă vă veți trăi viața în ritmul ciclului în care vă aflați. Principalele aspecte ale Anului 2 vor fi alegerea momentelor potrivite și răbdarea.