nr1       Anul 2017 este dominat de numărul 1, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați data și luna nașterii cu numărul 1.

           Toate numerele se reduc apoi la un numar format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

 

Anul 1

                     În 2017 vă puteți aștepta la rezolvarea multor probleme, vi se va ridica o povară de pe umeri. 2017 vă va oferi o mulțime de oportunități de a face schimbările dorite în viață, în muncă și în dragoste. Veți beneficia din plin de pe urma lecțiilor de viață și veți evita să faceți aceleași greșeli ca în anii anteriori. Prietenii și familia vor juca un rol uriaș în 2017 și vor fi prezenți pentru a vă ghida către succes. În 2017 vi se va oferi un contract nou, sau un nou post, rămâneți concentrați, nu vreți să ratați asta!

 

Anul 2

                   Până în martie veți traversa o perioadă dificilă, vă puteți aștepta să fiți mai emotivi ca de obicei, dar nu încercați să exagerați problemele. Anul nu va începe prea bine și chiar vă puteți certa cu unii prieteni apropiați, așa că aveți grijă ce spuneți, ați putea răni sentimentele oamenilor. Vă veți concentra mult pe relații în 2017, fie ele romantice, cu familia sau chiar cu colegii de muncă. Extindeți-vă cercul de oameni care vă apreciază pentru ceea ce sunteți.

Anul 3

               Veți traversa un an fantastic, iar buna voastră dispoziție va străluci prin toate fațele personalități voastre. Instinctul vostru de luptător vă va ajuta să petreceți anul fără probleme. Prezența voastră zilnică va fi plăcută și veți reuși să jonglați cu toate aspectele vieții, inclusiv cu idei, proiecte de afaceri și oamenii din viața voastră. Organizați-vă programul și veți observa să lucrurile vor deveni mai stabile. În a doua jumătate a anului 2017 veți fi mai norocoși, lucrurile vor fi prospere pentru voi!

Anul 4

                Planurile voastre de viitor devin mai îndrăznețe și mai ambițioase, lucrurile evoluează rapid! Pentru a vă îndeplini obiectivele, învățați să îndepliniți sarcini multiple și să vă organizați mai bine. Aveți nevoie să fiți puternici în 2017, pentru a depăși obstacolele. Familia și muncă vor juca roluri importante în 2017, vor fi esențiale pentru transformarea viselor în realitate. Munciți la un plan financiar la începutul lui 2017, iar rezultatele vor începe să se vadă în vară. Păstrați-vă concentrarea!

Anul 5

                Veți celebra anul în stil mare și veți fi foarte entuziasmați de tot ceea ce are anul 2017 să vă ofere. Veți fi pregătiți să faceți tot ceea ce este necesar pentru a vă îndeplini obiectivele și, dacă veți vedea că lucrurile nu evoluează așa cum ați sperat, vă veți schimba imediat abordarea. Veți fi plini de idei în 2017 și acestea vof fi bine gândite, iar succesul va fi la orizont. Până în primăvară veți plănui un proiect de afaceri, dar țineți seama că situațiile se pot schimba foarte rapid și că nu puteți controla totul.

Anul 6

                Primele trei luni ale anului vor zbura și veți avea la dispoziție instrumentele necesare pentru a confrunta și rezolva problemele, inclusiv pe cele financiare. Veți fi foarte activi în căutarea de soluții și le veți găsi pe cele mai bune. 2017 ar putea fi anul potrivit pentru o nouă oportunitate de post. Întrebați-vă familia și prietenii dacă sunteți ezitanți. În 2017, căutați să puneți în practică ceea ce ați învățat în anii trecuți. 2017 este anul în care să scrieți reguli!

Anul 7

                În exterior păreți puternici, dar este doar teatru, sunteți de fapt fărmântați permanent de îndoieli și întrebări, dar nu stați îmbufnați, asigurați-vă că este un an fructuos. Ați putea fi tentați să vă izolați de cei dragi în acest an, dar veți vedea în curând lumina, luați-vă ceva timp să analizați situația și să vă puneți întrebările corecte. Reflecția vă va ajuta să înțelegeți lucrurile. Spre iarnă vă veți simți dintr-o dată mai puternici și veți prelua controlul destinului vostru.

Anul 8

                Ambițiile voastre nu au limite și totul pare să vă recompenseze în 2017. Totuși, țineți seama că astfel de ambiție și obiective trebuie să fie însoțite de multă muncă pentru a reuși, nu așteptați ca lucrurile să se rezolve de la sine pentru că nu se va întâmpla asta. Ați putea fi afectați de aspecte ale trecutului care ar putea să vă bântuie în 2017, încercați să mergeți mai departe și să lăsați trecutul în urmă. Faceți tot posibilul să controlați direcția către care vă îndreptați, dar nu vă grăbiți, pentru că asta vă va slăbi.

Anul 9

                În mod inevitabil în acest an veți schița un plan pentru a evita să faceți aceleași greșeli ca în anii trecuți. Încercați să vă schimbați atitudinea în acest an și veți vedea în curând că viitorul va deveni mai luminos. În acest an circumstanțele par mai bune decât în anii precedenți, așa că lucrați să vă atingeți obiectivele. Grupurile voastre de prieteni sunt formate din diferite tipuri de oameni care pot contribui la succesul vostru în acest an.