nr1Numărul 1 este numărul începuturilor. 2017 ne obligă pe toți să începem ceva complet nou, ceva care ne exprimă unicitatea, care ne folosește capacitățile de lideri, care ne deschide unor perspective noi. 2017, ca an 1, este un moment al gândirii și acțiunii independente. Este și un an în care trebuie să ne folosim capacitățile de lideri și talentele unice, să colaborăm fără să ne pierdem individualitatea.

                 Numărul 1 este maestru, directorul activităților și evenimentelor. În cel mai bun caz simbolizeză leadershipul și îndeplinirea lucrurilor. În cel mai rău, energia numărului 1 poate fi agresivă, crudă și chiar violentă, așa cum sugerează forma sa ascuțită. Înțelegerea acestei vibrații de bază poate ajuta la manifestarea atribuțiilor pozitive al numărului 1 și depășirea trăsăturilor sale negative.

 

                Indiferent cât de familiare pot părea lucrurile, suntem acum pe un drum complet diferit. Anul 1 este primul dintr-un ciclu de 9 ani de viață. Ne cere să creăm o existență mai satisfăcătoare prin recunoașterea noului potențial pe care îl dezvoltă. Este timpul schimbărilor și al începuturilor.

                Anul 2016 a încheiat un ciclu de viață de 9 ani și a fost probabil emoționant și confuz. Totuși, experiențele au fost necesare pentru noile începuturi din 2017. Trecutul s-a dus, dar trebuie eliberate sentimentele și convingerile care sunt încă ancorate de noi. Apoi, în loc să fim șocați sau încurcați de schimbări, vom înțelege mai bine rolul lor.

                Este un an al unor interese, experiențe, obiective și înțelegeri noi, despre viață, unde am fost, unde ne aflăm, unde ne-ar plăcea să fim. Și, pentru că sunt necesare schimbări atât de drastice, vom învăța și despre curaj. Vom învăța despre individualitate, independență, leadership, originalitate și încredere în noi înșine, pentru a acționa corespunzător.

                Vom mai învăța despre adaptarea la schimbările care au loc în noi înșine și în jurul nostru, iar capacitatea de a conduce, pe noi și pe ceilalți, va fi pusă la încercare. Progresele noastre personale vor fi ajute de apariția unor noi oportunități și înțelegeri.

                Nu uitați că în acest an învățăm să fim independenți, iar acest lucru va aduce sentimente de izolare și singurătate. Aceia pe care credeam că putem conta nu vor mai fi disponibili. Obținerea independenței aduce și un sentiment de vinovăție, pentru că are o forță distructivă care trebuie și recunoscută, altfel va deveni o sursă dureroasă de resentimente, confuzie și acuzații.

Cuvântul de ordine al acestui an este schimbarea. Anul 1 ne oferă oportunitatea să alegem pe ce drum dorim să pornim, iar problemele vor apărea doar dacă ne opunem schimbării.