nr 9Numărul 9 reprezintă sfârșitul unui ciclu, dar este și numărul filantropiei. Acestea fiind spuse, 2016 este un an al finalizărilor, al odihnei și al iertării. Totul în numerologie funcționează într-un ciclu de 9 ani, astfel încât în 2016 ajungem la sfârșitul unui ciclu.

Numărul 9 este despre sfârșituri. Dar odată cu sfârșiturile vin și începuturile. 2016 este un an  extrem de karmic. Este timpul să să primim karma din binele și răul pe care l-am făcut.

           Probabil vom asista la multe despărțiri. Hollywood-ul a stabilit deja această tendință, multe dintre vedete înaintând deja divorț.

Din punct de vedere personal, fiecare dintre noi ne vom confrunta probabil cu un anumit tip de sfârșit. Dacă va fi un lucru bun sau nu, depinde de percepția fiecăruia.

2016 ar putea avea o mare legătură cu karma pe care am creat-o în jurul unei situații, așa că 2016 trebuie considerat un an al finalizărilor. Ce ați început în anul 2007 se va finaliza probabil în acest an. Ați început o relație în acel an? Poate ați început să lucrați la o companie? Poate ați revenit la școală part-time, iar acum vă luați diploma?

Acest sfârșit de ciclu 9 este o șansă de a reveni asupra trecutului și a revizita lucruri pe care ați vrea să le faceți altfel. Pentru unii dintre noi, ar putea însemna o a doua șansă într-o relație.

În acest an va avea loc multă dezvoltare spirituală. Tot mai mulți oameni vor căuta mai multă cunoaștere, îndrumare și înțelepciune.

Încercați să nu vă agățați prea mult de lucruri la care trebuie să renunțați, pentru că nu este ușor să aveți de-a face cu energia și forța numărului 9. Învățați să renunțați, va fi mult mai ușor și vă veți bucura să o faceți. Mulți veți simți ca și cum vi s-a ridicat o mare povară de pe umeri.

Personal, 2016 marchează momentul de finalizare a proiectelor, pentru a decide în legătură cu noul ciclu care va începe în 2017, un an al începuturilor, care rezonează cu numărul 1.

Chiar dacă fiecare avem numărul nostru personal, la nivel universal ne putem aștepta la un debut de an ocupat, în timp ce a doua jumătate a anului va fi mult mai liniștită. Cuvintele cheie vor fi finalizare, odihnă și iertare. Indiferent care vor fi hotărârile din 2016, aveți grijă de voi: renunțați la orice fel de ranchiună pe care o purtați, vă veți simți mult mai bine!