Nr 8Numărul universal al lunii martie este 8 (3+2+0+2+1=8) , care are o energie asociată banilor, puterii și influenței.

Previziuni numerologice: anul personal în 2021

Această lună poate aduce recompense și recunoaștere, pentru cei care vor avea atitudinea potrivită. Va foarte ușor ca sub influența acestei energii să devenim ambițioși, iar mândria să ni se urce la cap, fiind important să ținem cont de valorile noastre personale.

Va trebui să ne întrebăm care este scopul nostru, în ce credem și cum putem dărui din ceea ce avem.

Energia numărului 8 lucrează întotdeauna pentru a asigura continuitatea și echilibrul, iar din acest motiv este mereu în schimbare.

Creșterea va veni cel mai probabil prin intermediul carierei și al muncii, inclusiv prin intermediul unei promovări. Acest număr încurajează abordările pragmatice, strategice, de aceea este bine ca întotdeauna să facem un plan.

În privința relațiilor, energia numărului 8 va lucra pentru asigurarea unui echilibru, reamintindu-ne despre puterea personală, inclusiv de limitele acesteia.

Pentru a afla numărul personal al lunii martie, adunăm ziua și luna nașterii cu numărul universal al lunii martie 2021, care este 8. De exemplu, dacă cineva este născut pe 23 august, numărul personal al lunii martie este 2+3+8+8=21. Deci numărul personal al lunii martie este 2+1=3.

Numărul 1

Energia numărului 1 vine ca o gură de aer proaspăt. Va trebui să fiți hotărâți, spontani, poate puțin nesăbuiți. Trebuie să folosiți această energie hotărâtă pentru a lua deciziile corecte. Vă puteți aștepta la apariția unor oportunități noi.

Numărul 2

În următoarele patru săptămîni veți începe să înțelegeți puterea sentimentelor voastre. Modul în care simțiți este ceea ce vă ghidează la nivel interior interior. Intuiția va fi la un nivel ridicat.

Numărul 3

Nevoia de a discuta, de a face schimb de impresii, de a descrie și de a vă exprima ideile va fi în creștere și vor fi destui oameni dispuși să vă asculte. Energia numărului trei este fermecătoare, atrăgătoare. Dar odată cu popularitatea ar putea veni și unele critici.

Numărul 4

În centrul atenției va fi munca. Puterea de concentrare, dedicarea și ambiția vor crește, este bine să profitați de această perioadă pentru a face progresele dorite. Pentru a nu vă risipi energia în prea multe direcții este bine să faceți un plan.

Numărul 5

Mesajul acestei luni este să aveți o gândire flexibilă. Numărul 5 poate aduce multe schimbări, așa că obiectivul vostru în această lună este să faceți loc schimbărilor în viața voastră. Această recomandare este valabilă și în cazul relațiilor de dragoste sau al prieteniilor.

Numărul 6

Această energie personală vă deschide către armonie în familie, amintindu-vă câtă frumusețe, dragoste și creativitate există în căminul vostru. Dacă aveți o familie, veți găsi metode să vă iubiți mai mult. Dacă sunteți singuri veți căuta o persoană care să vă ofere acest sentiment de mulțumire domestică.

Numărul 7

Energia lunii martie vă cere să încetiniți ritmul, să vă faceți timp să vă gândiți cu seriozitate la nevoile proprii. Pentru cine ați muncit până acum, pentru voi sau pentru alții? Încercați să petreceți timpul cu oameni optimiști, care să vă ofere o stare pozitivă.

Numărul 8

Acordați-vă timp pentru a privi în urmă și a aprecia toată munca grea de până acum, competențele pe care le-ați dobândit, efortul făcut și riscurile asumate. Bucurați-vă de un sentiment al împlinirii, care vă poate impulsiona să mergeți mai departe.

Numărul 9

Luna martie aduce pentru voi încheierea unui ciclu numerologic personal. Ceva se apropie de sfârșit și trebuie să lăsați ceva în urmă, fie în domeniul relațiilor, fie în cel profesional. Sau poate fi vorba despre convingeri sau obiceiuri care vă țin în loc.

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Previziuni numerologice: anul personal în 2021