nr 9Anul 2016 este dominat de numărul 9, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați data și luna nașterii cu numărul 9. Toate numerele se reduc apoi la un numar format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

Anul 1

            Anul personal 1 vă obligă să vă afirmați voința, să vă ascuțiți aptitudinile de lideri, să vă exprimați și să vă întăriți simțul de sine. Semnele soarelui vă pot ajuta să profitați de această vibrație când veți avea nevoie de o legătură energetică mai puternică. Culorile curcubeului, dar în special galbenul, portocaliul și roșul întăresc vibrația soarelui în acest an. Leul și vulturul sunt totemuri ale soarelui la care ați putea dori să vă conectați. Uitați-vă unde se află Soarele în harta voastră astrologică, pentru a vedea domeniile de care puteți profita cel mai mult.

 

Anul 2

            Acest an vă obligă să fiți mai receptivi și să vă conectați la esența experiențelor voastre. Vor fi favorizate înclinațiile domestice, talentele culinare și meșteșugărești. Simbolurile lunare și culoarea argintie pot fi folosite în meditație, pentru creșterea energiei. Creaturile acvatice sunt totemuri excelente. Urmăriți casele în care se află Luna, pentru a profita cel mai mult de această energie.

Anul 3

            Vibrația 3 vă determină să vă dezvoltați personal, să fiți mai optimiști și mai joviali. Veți fi mai ambițioși și mai vorbăreți decât în mod obișnuit, vă veți dezvolta incursiunile vizionare și incursiunile spirituale. Călătoriile sunt la rândul lor favorizate de această vibrație. Fețele zâmbitoare, purpuriul și simbolurile bucuriei vor fi totemuri excelente pentru acest an. Casele din harta natală în care se află Uranus și Saturn vor avea o interacțiune semnificativă cu vibrația acestui an.

Anul 4

            Acest an are o vibrație uraniană. Înțelesul său numerologic sugerează o situație care sporește inteligența, vă ajută să fiți o persoană mai organizată și să fiți de folos celorlalți, ca lecție de viață. Această vibrație vă poate conecta la geniul din voi și ați putea fi atrași de experiențe ciudate, neobișnuite. Răzvrătirile și îndepărtarea de tradiții sunt evenimente comune sub această vibrație. Simbolurile rebele, urnele și tonurile pastelate se conectează la vibrația 4. Casele din harta natală unde se află Uranus și Saturn au o influență importantă.

Anul 5

            Accentul este pus în acest an pe auto-exprimare, conectare mentală și comunicare. Este un an excelent pentru vindecare și dezvoltarea capacității de exprimare, în stabilirea propriilor definiții de viață. Totemurile cu aripi și culoarea albastră corespuns vibrației 5. Urmăriți în ce casă se află Mercur în roata zodiacală, pentru domeniile de viață unde predomină energia acestui an.

Anul 6

            Vibrația 6 domină calitățile artistice personale, sănătatea și magnetismul. Învățați să atrageți lucruri de care aveți nevoie, prin meditații cu magneți și totemuri venusiene. Concentrați energie pozitivă, vindecătoare, acolo unde aveți mai multă nevoie. Totemurile senzuale, rozurile și pastelurile pot fi folosite pentru accesarea vibrației 6. Verificați casa zodiacală în care se află Venus, pentru informații suplimentare despre cum vă poate influența viața vibrația 6.

Anul 7

            Anul personal 7 este o forță pentru suflet. Meditația profundă poate dezvălui calități psihologice și intuitive majore. Studiile vă pot oferi cunoaștere și un spirit adânc de observație. Totemurile marine și culorile pastelate vă pot ajuta să vă conectați la acest tip de energie. Dați atenție caselor natale în care se află Neptun și Jupiter, pentru informații suplimentare.

Anul 8

            Vibrația 8 oferă informații legate de lumea voastră interioară. Poate fi dificil și va fi nevoie de eforturi, dar anul 8 vă poate întări mai mult ca orice altceva. Ambiția își are un loc solid în vibrația 8. Persoanele orientate către afaceri au de câștigat în mod special. Va exista o perspicacitate care susține acțiunile înțelepte și eforturile vor duce la randamente foarte bune ale investițiilor. Folosiți această vibrație pentru construirea unor fundații solide. Culorile albastru, negru și nuanțele mai închise de roșu, verde, purpuriu, indigo, precum și ceasurile, obiectele vechi și alte totemuri ale înțelepciunii pot ajuta la conectarea cu vibrația saturniană. Vedeți unde se află Saturn în harta natală, pentru a vedea pe ce domenii trebuie să vă concentrați în acest an.

Anul 9

            Vibrația 9 este una a transformărilor și sfârșiturilor. Reprezintă încheierea unui ciclu. Sub această vibrație veți fi netemături și veți avea acces la putere personală. Aveți grijă cum o veți folosi, în special când sunteți mânioși sau când vă aflați în preajma unor obiecte periculoase. Culoarea roșie și totemurile care reprezintă acțiunea că pot ajuta să vă conectați cu vibrația lui Marte. Vedeți unde se află Marte în harta natală pentru a afla domeniile atinse de energia 9 în acest an.