nr 8Anul 2015 este dominat de numărul 8, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați data și luna nașterii cu numărul 8. Toate numerele se reduc apoi la un numar format ditnr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devina 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

 

Anul 1

Intrați într-un nou ciclu de 9 ani, iar anii 1, alături de 5, tind să fie cei mai activi. Anul 1 înseamnă noi începuturi, un nou plan de viață. Sunteți încrezători, ghotărâți, puteți lua controlul, personal și profesional. Luna aprilie aduce cele mai mari schimbări, poate fi începutul unor schimbări majore în viața voastră. Iulie easte cea mai bună lună din punct de vedere profesional, iar septembrie poate fi începutul a ceva important. Petreceți restul anului muncind din greu pentru ceea ce vreți.

 

Anul 2

În 2014 s-au întâmplat foarte multe, dar totul încetinește în 2015. Sunteți mai tăcuți, mai concentrați să vă faceți treaba, să vă revizuiți planurile și să atrageți noi oameni de partea voastră. Aveți mai mult nevoie de oameni, veți media conflicte și veți fi frecvent un pacificator. În acest an veți fi mai sensibil decât în mod obișnuit și trebuie să nu vă forțați să faceți pe plac altora. Martie va fi cea mai dificilă lună și vă veți lupta să faceți față schimbărilor. În iulie renunțați la ceva care vă va permite să acțonași mai mult în august. Cei mai sensibili veți fi în septembrie.

Anul 3

În acest an doriți să ve exprimați și vă simțiți mai creativi decât ați fost de mult timp. Arătați mai optimiști, nu luați lucrurile prea în serios și sunteți o companie plăcută. Vreți să petreceți mai mult timp cu oamenii și să aveți o viață socială activă. Sunteți interesați de lucruri diverse, trebuie să vă concentrați pentru a nu vă risipi creativitatea. Încercați să fiți mai practici pentru ca să se întâmple lucruri bune. În februarie vor apărea schimbări, în aprilie sunteți plini de idei, iar în mai lucrați pentru a le pune în practică. Iulie poate fi începutul unui nou proiect.

Anul 4

Anul 4 este plin de muncă grea și determinare, dar deseori nu vedeți imediat rezultatele, ceea ce poate fi frustrant. Construiți pentru viitor, munca pe care o faceți pune bazele pentru anul viitor. Este un moment bun pentru concentrarea pe viața de familie și îmbunătțirea situației locative. Profitați de toate oportunitățile care apar, chiar dacă rezultatele vor întârzia. Sunteți responsabili, practici, organizați, vă concentrați pe ce trebuie făcut. Ianuarie și octombrie aduc schimbări, iar martie este liniștită. Iunie este începutul a ceva, iar către sfârșitul anului simțiți că lucrurile încep să se lege.

Anul 5

Anul este plin de schimbări. Alături de 1 este cel mai activ an din ciclul de 9 ani. Trebuie să vă pregătiți pentru tot ceea ce va veni. Există posibilitatea ca anul să se încheie cu totul altfel decât a început. Trebuie să profitați de șansele care vă apar în cale, care sunt numeroase. Trebuie să călătoriți mai mult sau să vă mutați. Trebuie să fiți flexibili și să îmbrățișați schimbarea. Martie este o lună bună pentru afaceri, ați putea fi în centrul atenției sau alături de o persoană importantă. Luna mai semnalează un nou început, iar septembrie ar putea fi dificilă.

Anul 6

Preluați responsabilități mai multe și nu vă deranjează să munciți mult. Poate fi un an excelent din punct de vedere profesional și vă apropiați de obiectivele voastre. De asemenea vă veți descurca bine din punct de vedere financiar. Relațiile personale vor necesita mai multă atenție, trebuie să îi ajutați pe cei apropiați. Februarie este excelentă pentru afaceri, iar aprilie aduce un nou început. Luna mai este concentrată pe relații personale, iar august aduce o schimbare. Puteți încheia anul prin clarificarea vieții și o finalizare.

Anul 7

Sunteți introspectivi, petreceți mai mult timp cu voi înșivă, în mintea și sufletul vostru. Nu vă pasă prea mult de relațiile personale sau de obiectivele profesionale. Este un an despre voi înșivă și despre dezvoltarea personală. Puteți să acceptați trecutul, să vă confruntați cu problemele vechi, să vă dezvoltați din punct de vede personal, să vă întăriți fizic. Anul poate începe totuși plin de evenimente și va trebui să vă concentrați pe muncp și pe finanțe. Lucrurile se vor liniști în februarie și veți putea face planuri de viitor în martie. Încheiați anul gata pentru ceea ce va veni în 2016.

Anul 8

Totul începe să se lege din punct de vedere profesional. Anul trecut l-ați petrecut în introspecție, dar în acest an puneți în practică tot ceea ce ați plănuit. Puteți avea multe oportunități de afaceri și vă puteți îmbunătăți finanțele. Munca grea din actualul ciclu de 9 ani începe să dea roade. Sunteți ambițioși și faceți mari eforturi să reușiți. Puteți lua inițiativa, știți ce aveți de făcut. Anul pare că nu începe înainte de luna februarie, atunci trebuie să acționați. Munciți mult în mai, iar în iunie vedeți multe schimbări și activități. Iulie este excelentă pentru finanțe, iar noiembrie poate fi un început.

Anul 9

Este ultimul dintr-un ciclu de 9 ani. Este vorba despre realizări, sfârșituri, clarificarea vieții în toate privințele, pentru a face loc lucrurilor care vor veni în anul următor. Trebuie să renunțați la ce nu mai aveți nevoie și să dați mai multă atenție altor oameni. Puteți face mai multe pentru a-i ajuta pe alții. Poate fi un an agitat, pentru că trebuie să puneți multe la punct. În februarie și iunie trebuie să dați atenție relațiilor. În mai și august veți avea multe activități. În general, nivelul energiei vostre este scăzut și aveți nevoie de multă odihnă.

(sursa numerology.com)