Nr 7Numărul universal al lunii februarie este 7(1+2+0+2+1=7) și are o energie spirituală, care ne îndeamnă să ne îndreptăm atenția către sufletul nostru.

Ce spune Tarotul despre luna februarie

Energia lunii februarie are legătură cu autocunoașterea și dezvoltarea personală. Va fi o perioadă potrivită să ne cunoaștem pe noi înșine la un nivel mai profund și să avem activități care să ne mulțumească sufletește.

Va fi o idee bună să mai lăsăm telefonul deoparte și să facem o plimbare lungă, atunci când timpul ne permite. Să închidem televizorul și să citim o carte, să facem lucruri care ne dau o stare de bine, nu doar ceea ce suntem obligați să facem.

Numărul 7 are un înțeles profund. De aceea, unele lucruri sau activități își vor pierde atractivitatea, pentru că le vom considera prea facile sau lipsite de însemnătate și nu vom mai dori să ne pierdem timpul cu ele.

Pentru a afla numărul personal al lunii februarie, adunăm ziua și luna nașterii cu numărul universal al lunii februarie 2021, care este 7. De exemplu, dacă cineva este născut pe 23 august, numărul personal al lunii februarie este 2+3+8+7=20. Deci numărul personal al lunii februarie este 2+0=2.

Astrologia lunii februarie

Numărul 1

Va fi o lună dinamică pentru voi, pentru că va aduce planuri sau activități noi. În următoarele săptămâni veți avea o mulțime de idei, energie creativă și inspirație. Aveți grijă să vă ordonați prioritățile.

Numărul 2

Atenția voastră se va îndrepta către familie și prieteni. După forța, energia și cretativitatea din ianuarie,  va fi momentul să vă gândiți la efectul acțiunilor voastre asupra celorlalți.

Numărul 3

Trebuie să ieșiți din rutină, să aduceți ceva nou și original în viața voastră. Numărul 3 este numărul copilăriei, având o energie plăcută, curioasă și liberă.

Numărul 4

Munca serioasă și perseverența vor avea loc în mod natural. Va fi o lună potrivită să faceți schimbări semnificative în viața voastră, legate de activitățile zilnice, sănătate sau muncă.

Numărul 5

Luna februarie vine cu spiritul de aventură. Veți fi un pic cam neliniștiți, veți dori să evadați din realitate, fie să călătoriți, fie să vă refugiați la televizor sau cu o carte în mână.

Numărul 6

După libertatea de luna trecută, de această dată reveniți cu picioarele pe pământ, la un mult-necesar echilibru și stabilitate. Numărul 6 este numărul mamei, aducând dragoste și compasiune. Veți încerca să corectaț dezechilibrele din familie.

Numărul 7

O lună a dezvoltării profunde, mai mult decât vă veți da voi seama. Din exterior veți părea doar taciturni, dar totul se va petrece în interior. Rezistați tentației de a munci mult, de a efectua tot felul de sarcini. Va fi momentul să luați o pauză.

Numărul 8

Este momentul să fiți concentrați, să gândiți strategic, să profitați de oportunitățile care vă ies în cale. Energia acestei luni vă încurajează să vă apreciați calitățile și să primiți ceea ce vi se oferă.

Numărul 9

Este momentul să renunțați la ceea ce este vechi și depășit, să lăsați în urmă lucrurile care vă țin în loc. Acestea pot avea legătură cu serviciul, o relație, sau cu obiceiuri din familie.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 1-7 februarie

Ce spune Tarotul despre luna februarie

Astrologia lunii februarie