Nr 6Numărul universal al lunii ianuarie, prima lună a anului, este 6 (1+2+0+2+1=6) și are o energie blândă, care sugerează căldura unui cămin confortabil.

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Previziuni numerologice: anul personal în 2021

Acest număr ne aduce aminte de sfințenia căminului și a familiei, de importanța ritualurilor domestice care ne oferă zilnic un sentiment al împlinirii. Această luna va fi o ocazie bună să încetinim ritmul și să petrecem mai mult timp cu familia și cu prietenii.

Numărul șase ne mai încurajează să creăm spațiu pentru cei care au nevoie de noi, să îi înțelegem și să îi susținem.

Acestă temperare a ritmului nu însemnă că ne vom neglija responsabilitățile și nu vom munci, ci mai degrabă este un semnal că, dacă ne simțim împovărați sau dacă lucrăm doar din obligație, atunci ar trebui să ne reevaluăm prioritățile.

Pentru a afla numărul personal al lunii ianuarie, adunăm ziua și luna nașterii cu numărul universal al lunii ianuarie 2021, care este 6. De exemplu, dacă cineva este născut pe 23 august, numărul personal al lunii ianuarie este 2+3+8+6=19. Deci numărul personal al lunii ianuarie este 1+9=1+0=1.

Numărul personal pentru luna ianuarie

Numărul 1

Este o lună importantă pentru voi. Luna trecută ați închis niște capitole, v-ați luat la revedere, poate a fost dureros în unele cazuri. Acum este momentul să începeți lucruri noi, dar nu este recomandat să vă grăbiți. Este momentul să faceți primii pași, dar drumul va fi lung.

Numărul 2

Este o lună în care veți stabili contacte mai apropiate, mai profunde cu persoanele din jurul vostru, dar și cu voi înșivă. Dacă în ultima perioadă v-ați neglijat vocea interioară, acum este o ocazie potrivită să o luați în seamă.

Numărul 3

Toți ochii vor fi orientați spre voi în această lună, vocea voastră va fi auzită, chiar dacă nu sunteți obișnuiți cu acest lucru. Indiferent că este vorba despre activitatea profesională, despre rețelele de socializare, sau despre simple discuții cu prietenii, veți fi în poziția de a-i influența pe ceilalți.

Numărul 4

Pe primul plan în ianuarie vor fi familia, structurile bine stabilite, responsabilitățile și rutina. Dar, în loc să resimți ordinea ca pe o povară, aceasta vă va simplifica viața. Frecvența numărului 4, care este preponderent practică, vă vă ajuta să vă puneți planurile în mișcare.

Numărul 5

Acest număr, iubitor de libertate, aduce varietate și spirit de aventură. Asta nu înseamnă că veți călători timp de patru săptămâni, ci că veți fi dornici de cunoaștere, de dobândirea unui orizont mai larg sau că veți porni pe drumul dezvoltării personale.

Numărul 6

În următoarele săptămâni va fi foarte important unde vă aflați, unde vă simțiți ca acasă. Este casa voastră un sanctuar unde vă simțiți în siguranță? Oamenii din viața voastră sunt iubitori și generoși? Orice dezechilibru va ieși în evidență și vă va impulsiona să îl corectați.

Numărul 7

Numărul șapte are o energie discretă, mistică, pe care o veți putea accesa dacă veți lăsa deoparte, pentru o perioadă, obiectivele și termenele prea stricte. Această energie vă încurajează să căutați liniștea, solitudinea, și să nu vă simțiți vinovați dacă aveți nevoie de o pauză.

Numărul 8

Energia numărului 8 este una puternică și vă cere să vă concentrați, cel mai probabil pe activitățile profesionale. Cu toate acestea, nu permiteți ca banii să fiee singura voastră preocupare. Numărul 8 vă cere să înțelegeți ce anume vă motivează.

Numărul 9

Numărul 9 marchează încheierea unui ciclu, așa că se aliniază cu sfârșiturile. Sunteți invitați să vă analizați cu atenție viața și să conștientizați la ce nu reușiți să renunțați. Ce anume vă ține în loc și vă împiedică să evoluați?

Numărul maestru 11

Acest număr maestru reunește energia numărului 1, pe care o dublează, ca și energia numărului 2. În această lună va fi vorba despre noi începuturi, iar acestea ar putea avea loc prin intermediul unor colaborări.

Numărul maestru 22

Veți avea parte de energia numărului 2, și nu o dată, ci de două ori, și a numărului patru. Toate acestea la un loc vă aduc aminte de importanța respectării responsabilităților pe care le aveți, că nu veți primi nimic dacă nu veți munci cu seriozitate. Colaborările vor fi importante.

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Previziuni numerologice: anul personal în 2021

Astrologia lunii ianuarie

Tarotul lunii ianuarie

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Astrologia generală a anului 2021