numerologieAnul 2021 este dominat de numărul 5, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați ziua și luna nașterii cu numărul 5. Toate numerele se reduc apoi la un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Anul personal 1

Unele uși se vor închide, iar altele se vor deschide în 2021. Intrați într-un nou ciclu de nouă ani, care vă va ajuta să vă configurați viața.

Anul va începe cu sentimente de neliniște și nimic nu va mai fi la fel pe măsură ce anul 2021 va avansa.

Este momentul să vă analizați viața și să vă împrospătați perspectiva. Sunteți pregătiți să avansați și să faceți primii pași spre împlinirea viselor voastre.

Anul personal 2

După inițiativele asumate anul trecut, care a fost un an 1 pentru voi,  pe parcursul anului 2 veți învăța să cooperați și că conviețuiți în pace cu ceilalți.

Eforturile voastre de a echilibra dualitățile din viața voastră că vor ajuta să dezvoltați relații mai armonioase cu voi înșivă și cu persoanele din jurul vostru.

Indiferent ce veți face în acest an este important să faceți apel la tact și diplomație și să vă folosiți intuiția.

Anul personal 3

Numărul 3 va aduce mai multă structură, după senzația de dualitate resimțită în 2020, veți învăța să vă folosiți energia într-un mod creativ.

Anul personal 3 aduce emoții mai puternice, vă veți putea folosi de puterea cuvintelor pentru a vă exprima sentimentele.

Ar putea fi nevoie de unele ajustări, dacă veți dori să începeți ceva nou sau dacă veți fi depășiți de sentimente prea puternice.

Anul personal 4

După dezvoltarea creativă din 2020, anul personal 4 este mult mai serios. Pentru a obține rezultate concrete va trebui să vă folosiți de simțul practic.

Este un an bun să cumpărați, să vindeți, să faceți schimb de idei și de materiale pentru a vă pune în valoare potențialul.

În anul personal 4 ați putea simți că responsabilitățile vă țin în loc, dar după finalizarea treburilor veți fi fericiți că v-ați folosit energia în mod productiv.

Anul personal 5

Experiențele avute în anul 4 v-au pregătit pentru expansiunea care va veni în anul 5. Totul va fi mai proaspăt în 2021.

Aveți oportunitatea să faceți schimbări semnificative, având în vedere că anul personal coincide cu anul universal 5.

Totuși, nu rupeți toate punțile cu trecutul, păstrați intacte relațiile, dar fiți deschiți la noutățile acestui an interesant.

Anul personal 6

Intrarea în anul 6 înseamnă că va aflați în a doua jumătate a ciclului numerologic de 9 ani și că învățați ce înseamnă să fiți în serviciul celorlalți.

Știți deja ce înseamnă echilibrul, munca și deschiderea față de dezvoltare, iar acum trebuie să împărtășiți și altor din experiența voastră.

Numărul 6 este energia dragostei împărtășită în pace și armonie. Chiar dacă 2021 va fi anul în care veți fi în serviciul celorlalți, veți găsi echilibrul să vă oferiți și vouăp înșivă același devotament. Veți dori să petreceți mai mult timp acasă, în natură și în locuri frumoase.

Anul personal 7

În timp ce 2020 a fost o ocazie să vă deschideți inima, 2021 va fi un an al trezirii spirituale, pentru că anul 7 este unul magic.

Într-un an 7 veți atrage energia universului, care vă va deschide calea spre succes. Veți petrce mai mult timp singuri, dar veți înțelege lucruri ignorate până acum.

Trebuie să fiți atenție pe ce vă veți consuma energia mentală, pentru că gândurile voastree vor influența realitatea. Veți avea nevoie de timp pentru a procesa informațiile primite.

Anul personal 8

Sunteți pregătiți pentru ceva mai mult. După autoevaluarea făcută în 2020, anul personal 8 este unul al acumulării.

Este momentul să vă activați puterea personală, orientându-vă energia către un obiectiv responsabil.

Prosperitatea va veni dacă veți fi pregătiți să avansați printr-un efort susținut. În 2021 veți avea ocazia să vă construiți destinul, pentru că va fi un an al acțiunii.

Anul personal 9

2021 este ultimul an al ciclului vostru de 9 ani și aduce la un loc lecțiile din ultimii opt ani, oferindu-vă o perspectivă completă asupra vieții.

Este momentul să încheiați acest ciclu și să primiți recompensele care vi se cuvin. În acest an veți putea finaliza proiectele care reflectă înțelepciunea  și perspectiva mai largă dobândită de-a lungul anilor.

Veți putea face loc dragostei în viața voastră renunțând la obiceiuri și relații care nu vă mai reprezintă.

Numărul maestru 11

Acest număr maestru reunește energia proaspătă a numărului 1, care este aducătoare de energia noilor începuturi, și energia duală a numărului 2.

Numărul 1 este individualist, înglobează forța și ambiția personală. Însă, în lansarea proiectelor noi din acest an va trebui să țineți cont și de opiniile celorlalți.

Va fi momentul să echilibrați tendințele dualiste și să recurgeți la arta compromisiului

Numărul maestru 22

Numărul 22 are vibrație 4. Energia numărului 4 este practică, dedicată și productivă. Este vorba despre a munci constant, neobosit, despre asumarea responsabilităților.

Numărul 22 include de două ori doi, așa că acest număr maestru ne îndeamnă să fim diplomați și să lucrăm în parteneriate sau în echipă.

Numărul 22 este și de două ori 11, având aceeași energie mintală, dar are capacitatea de a construi mai mult. De aceea, numărul 22 poate fi numit și meșterul constructor.

Astrologia lunii ianuarie

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Astrologia generală a anului 2021

Soarele tranzitează Capricornul între 21 decembrie și 19 ianuarie