Nr 5Numărul universal al lunii octombrie,  a zecea lună din an, este 5 (1+0+2+0+2+0= 5), iar energia acestui număr recunoscut pentru dragostea de libertate ne va îndemna să reducem ritmul, să luăm o pauză și să ne bucurăm mai mult de viață.

Ce spune Tarotul despre luna octombrie

Astrologia lunii octombrie

 De la dorință la realitatea poate fi însă o distanță lungă, având în vedere că Saturn a revenit în mers direct în Capricorn și va avea grijă să ne aducă aminte, chiar cu fermitate, care ne sunt limitele și obligațiile.

În luna septembrie am resimțit cel mai mult greutatea și lecțiile numărului personal al anului, pentru că a fost singura lună din an în care acest număr a coincis cu numărul personal al lunii (numărul anului 2020 este 4, iar numărul lunii septembrie este 9. Adunăm 9+4=13, iar apoi 1+3=4).

Acum însă, sub influența numărului 5, vom simți nevoia să fim recompensați pentru eforturile depuse, mai ales că Marte este în retrogradare și ne obligă să încetinim ritmul.

Numărul 5 este la jumătatea ciclului numerologic și poate avea rolul unui punct de inflexiune. Vom dori schimbare, varietate, mai multă libertate. Evitați totuși ca sub această stare de spirit să pierdeți progresele realizate luna trecută. În schimb, profitați de originalitatea și creativitatea adusă de energia lui 5.

Planeta asociată numărului 5 este Mercur, guvernatoarea Gemenilor și a Fecioarei. Cartea de Tarot asociată vibrației 5 este Marele Preot și ne reamintește să rămânem conectați la spiritualitate, la eul nostru superior, să continuăm să ne perfecționăm din punct de vedere intelectual și nu în ultimul rând să respectăm regulile societății.

Pentru a afla numărul personal al lunii octombrie adunăm ziua și luna nașterii cu numărul universal al lunii octombrie 2020, care este 5. De exemplu, dacă cineva este născut pe 23 august, numărul personal al lunii octombrie este 2+3+8+5=18. Deci numărul personal al lunii octombrie este 1+8=9.

Numărul personal pentru luna octombrie:

Numărul 1

Pentru voi, luna octombrie poate aduce un nou început. În luna septembrie ați avut parte de finalizări, iar acum este momentul să o luați de la capăt, iar decizia vă aparține.

Numărul 2

Dacă v-ați neglijat partenerul de viață, de afaceri, sau prietenii, este momentul să vă apropiați din nou de ei, să le acordați mai mult timp și să le respectați nevoile.

Numărul 3

Poate fi un moment al reinventării, al perspectivelor noi, în care puteți privi lumea cu un punct de vedere diferit, original.

Numărul 4

Este timpul să dobândiți competențe noi, să reveniți la studii, să vă perfecționați. Dezvoltarea personală va avea la bază considerente practice.

Numărul 5

Schimbările vor avea loc fie că vă plac sau nu, pentru că așa este mersul vieții. Este posibil ca în această lună să fiți trași în mai multe direcții, trebuie să recurgeți la discernământ și să spuneți nu atunci când va fi cazul.

Numărul 6

Veți avea nevoie de siguranță și de stabilitate. Dacă aveți un cămin stabil, veți vedea poate că responsabilitățile voastre vor suferi o anumită schimbare. Dacă aveți probleme în cămin, acum este un moment bun să rezolvați problemele. Numărul 6 va scoate la iveală nedreptățile și va încerca să le corecteze.

Numărul 7

Numărul 7 are o energie a introspecției care vă va îndemna spre liniște. Dacă veți amâna unele activități nu se va întâmpla nimic, le veți putea relua mai târziu, când veți avea un nivel mai ridicat al energiei practice.

Numărul 8

Poate fi o perioadă a recompenselor pentru eforturile depuse anterior, indiferent care au fost acestea.  Dar pentru acestea va trebui să munciți în continuare, să ajungeți pe un nivel superior. Numărul 8 vă cere în același timp să reveniți pe drumul vostru corect, dacă v-ați abătut cumva de la el.

Numărul 9

Este timpul să renunțați la lucrurile care nu vă duc nicăieri (oameni, locul de muncă, proiecte) și să finalizați ceea ce ați început. Următoarele săptămâni vor fi o oportunitate să clarificați și să simplificați lucrurile.

Numărul vieții

Previziuni numerologice: 2020 este anul universal 4

Previziuni numerologice: Anul personal în 2020

Google ads