Nr 9Septembrie este considerată în numerologie o lună puternică deoarece beneficiază de vibrația numărului 9, care reprezintă creația, întregul, finalizarea și sfârșitul.

Previziuni numerologice: Anul personal în 2020

Numărul 9 este numărul dragostei universale, al credinței, al eternității, al legilor spirituale universale, al conceptului de karma și al trezirii spirituale.

Acest număr este considerat feminim și introvertit. Planeta asociată numărului 9 este Uranus, guvernatoarea Vărsătorului. Cartea de Tarot asociată vibrației 9 este Eremitul.

Numărul 9 este asociat înțelepciunii și al responsabilității, iar obiectivul final al acestuia este umanitatea. Vibrația numărului 9 servește lumea, pentru a o face mai bună pentru noi.

În luna septembrie resimțim cel mai mult greutatea și lecțiile numărului personal al anului, pentru că este singura lună din an în care acest număr coincide cu număr personal al lunii (numărul anului 2020 este 4, iar numărul lunii septembrie este 9. Adunăm 9+4=13, iar apoi 1+3=4).

Pentru a afla numărul personal al lunii septembrie adunăm ziua și luna nașterii cu numărul lunii septembrie 2020, care este 4. De exemplu, dacă numărul personal al anului este 5, atunci numărul personal al lunii septembrie este tot 5!

Asta înseamnă că energia lunii septembrie ne ajută să ne confruntăm cu lecțiile, darurile și problemele pe care le întâmpinăm pe ansamblul anului 2020, în funcție de numerologia personală. Astfel, începem să ne punem la punct treburile și să ne pregătim pentru lecțiile care vor fi aduse de anul viitor!

Accesând linkurile următoare aflați cum se calculează numărul vieții și care sunt previziunile acestui an (care coincid cu cele pentru septembrie) pentru fiecare număr al vieții.

Află aici cum se calculează numărul vieții

Previziuni numerologice: Anul personal în 2020

Previziuni numerologice: 2020 este anul universal 4