numereAnul 2020 este dominat de numărul 4, dar fiecare dintre noi are un număr personal al anului. Pentru calcularea acestui număr, pur și simplu adunați ziua și luna nașterii cu numărul 4. Toate numerele se reduc apoi la un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel, 10 devine 1, 12 devine 3, 25 devine 7. Excepție fac numerele 11 și 22, care sunt numere majore, perfecte, o chemare pentru înțelegere.

Previziuni numerologice: 2020 este anul universal 4

 Anul personal 1

Veți avea parte de noi începuturi în toate aspectele vieții. Cuvintele de ordine vor fi începuturi noi, acțiune, schimbare, obiective noi. Va trebui să vă concentrați pe un nou început, oportunități, renaștere, renunțarea la modalitățile vechi de acțiune, la lucruri, oameni și investiții care nu vă reprezintă sau nu vă susțin, să fiți îndrăzneți și curajoși.

Trebuie să vă feriți de rezistența la schimbare, pierderea concentrării și de evitarea planificării viitorului.

Anul personal 2

Trebuie să vă axați pe cooperare, parteneriate personale sau de afaceri noi, echilibru, răbdare, pace. Concentrați-vă pe relații, diplomație, reducerea ritmului vieții, atenția dată detaliilor, încrederea că obiectivele voastre sunt tratate cu atenție, ascultarea intuiției.

Atenție la nerăbdare, lipsa de unitate, neîncrederea în forțele proprii care vă poate împiedica să luați decizii. Anul 2020 include cifra 2 de două ori, așa că influența anului personal 2 este amplificată și veți putea realiza relații extraordinare.

Anul personal 3

Cuvintele de ordine vor fi exprimarea personală, relațiile sociale, împărtășirea sentimentelor, plăcerile, frumusețea și comunicarea. Concentrați-vă pe cercul de prieteni, exprimarea vocii interioare, relaxarea și distracțiile, arta, ativitățile și oamenii care vă aduc bucurie, călătorii, acțiune și optimism.

Tebuie să vă feriți de dramele emoționale, distrageri, tristețe și amestecul în ceea ce nu vă privește.

Anul personal 4

Acest an va fi anul organizării, planificării, atenției față de detalii. Concentrați-vă pe muncă, deducții logice, urmărirea obiectivelor pas cu pas, securitate, cămin, perseverență, angajament, răbdare și planficare.

Evitați să munciți prea mult, să nu vă relaxați sau, dimpotrivă, evitați lipsa de asumare a răspunderii.

Dedicați următorul an punerii în valoare a calităților voastre, pentru că anul 2020 va susține în mod special activitățile concrete.

Anul vostru personal este susținut de anul universal 4, așa că veți beneficia cu atât mai mult de sprijin și de o energie practică, solidă, sigură.  Concentrați-vă pe familie și cămin, în timp ce construiți o bază sigură pentru viitor.

Anul personal 5

Cuvintele cheie vor fi flexibilitate, puncte pivotale, decizii, oportunități, surprize, aventură. Trebuie să vă concentrați pe schimbări, asumarea de riscuri, alegeri, anticiparea neașteptatului, decizii rapide, călătorii, deschidere față de ceilalți, libertate.

Aveți grijă la risipirea energiei, urmărirea prea multor obiective, inconstanță, agitație, nerăbdare.

Acceptați schimbările ca o constantă în viața voastră. Libertatea va fi esențială în acest an, așa că trebuie să fiți cât mai flexibili posibil.

Anul personal 6

Acest an este reprezentat de asumarea responsabilităților, concentrarea pe familie, cămin, dragoste, grija față de alții, frumusețe, intimitate, afaceri la domiciliu și flux financiar.

Dați atenție sănătății, căminului, armoniei, compasiunii, frumuseții în mediul în care vă aflați, ajutării celorlalți, echilibrului emoțional, dezvoltării personale, conectării cu prietenii apropiați, crearea unor oportunități noi, îngrijirea corpului, minții și spiritului.

Feriți-vă de neglijarea nevoilor personale, asumarea prea multor responsabilități, dezechilibrul emoțional, tendința de a-i controla pe ceilalți.

Dați atenție în mod special căminului și familiei, această nevoie va fi mare în mod special pentru că anul personal 6 și anul universal 4 au vibrații legate de aceste aspecte ale vieții.

Anul personal 7

Cuvintele de ordine vor fi intuiția, analiza, descoperirile neașteptate, schimbările neașteptate, anul sabatic, trezirea spirituală.

Concentrați-vă pe odihnă și întinerire, înțelepciune, învățare, introspecție, încetinirea activităților, onoare și prestigiu, natură, lectură.

Fiți atenți la analiza excesivă, griji și îndoieli.

Ascultați-vă intuiția și acționați în conformitate cu ea, în 2020 acest lucru se poate transforma în aur, pentru că nevoia de manifestare a rezultatelor practice este mare. Puteți crea o punte între lumea spiritualității și lumea materială.

Anul personal 8

Cuvintele cheie vor fi manifestarea banilor, spiritul de conducere, obiectivele, puterea, viziunea.

Este bine să vă axați pe problemele bănești, acțiune, echilibrarea lumii spirituale cu cea materială, putere și încredere pentru a depăși obstacolele, prosperitate, recompense, prestigiu și ambiție.

Atenție la frica de succes, îndoielile legate de puterea de a reuși, incapacitatea percepută de a vă urmări obiectivele.

Va fi un an al puterii și al capacității de conducere.

Anul personal 9

Anul va fi caracterizat de cuvinte ca finalizare, celebrare, sfârșituri, renunțare la vechi, dragoste necondițională, conducere cu compasiune, înțelepciune.

Concentrați-vă pe finalizarea a ceea ce ați început în ultimii opt ani, punerea în serviciul celorlalți, renunțarea la relațiile și convingerile care vă țin în loc, aplicarea Feng Shui în toate aspectele vieții.

Feriți-vă de sentimentul de descurajare și de opoziția față de renunțarea la vechi.

Acceptați sfârșiturile și sărbătoriți succesele. 2020 onorează realizările!

Anul personal 11

Cuvintele cheie vor fi intuiție, spiritualitate, energie inspirațională, inspirație.

Concentrați-vă pe atragerea energiei spirituale și folosiți-o pentru a-i inspira și pe ceilalți. Oportunitățile de învățare vor apărea mai ales în primele trei luni, care vor fi mai dificile. Ulterior lucrurile se vor calma, iar anul vă va aduce aminte de anul personal 2!

Evitați lenea, dar și extenuarea, gelozia, egoismul.


Anul personal 22

Cuvintele de ordine ale acestui an maestru vor fi inventivitatea, dedicarea, gândirea progresistă, carisma, creativitate.

Dați atenție mai ales activităților de planificare strategică, planurilor noi, pe termen lung, realizate cu creativitate dar și cu spirit practic.

Evitați să deveniți dominanți și obsedați de muncă, aroganți, inflexibili.

Vor fi favorizați profesorii, scriitorii, artiștii, muzicienii, afaceriștii cu spirit practic, inovatorii.