Nr 6Trăsături: altruiști, protectori, iubitori

Zodiac: Gemeni

Planete: Venus

Tarot: Îndrăgostiții

Cristale vindecătoare: piatra sângelui, citrină, onix roșu

Află aici cum se calculeză numărul vieții

 Aveți numărul vieții 6? Atunci sunteți veșnicii eroi și salvatori ai celor din jurul vostru. Pentru voi pe primul plan se află căminul și comunitatea și știți mereu acele amănunte care contează pentru alții.

Nu vă place însă să fiți în centrul atenției, zgomotul, aglomerația și confuzia nu vi se potrivesc. De fapt pentru voi nu este o problemă să fiți casnici. Dezavantajul numărului 6 este că deseori vă ignorați nevoile personale în favoarea celor din jurul vostru, până la un punct în care s-ar putea să deranjați.

Când un nativ 6 este fericit, atunci parcă toată lumea este fericită. În schimb, dacă este prost dispus transmite această energie negativă tuturor!

O persoană cu numărul vieții 6 va căuta să aibă în jurul său oameni cu calități umanitariste reale, dar din nefericire uneori este posibil să le supraestimeze și atunci când își dă seama de acest lucru poate deveni neîncrezător pentru o perioadă lungă de timp.

În jurul unei persoane 6 dragostea este în aer! Fiind guvernat de Venus și reprezentat de cartea Îndrăgostiții în Tarot, acest nativ este o persoană care caută dragostea necondiționată, perfectă.

Extrem de empatici și dispuși să îi servească pe ceilalți, nativii 6 sunt protectori, vindecători și umanitariști înnăscuți. Din nefericire, din acest motiv nativii 6 pot deveni uneori prea supuși sau pot fi exploatați de cei din jurul din cauza bunătății lor.

În privința carierei, nativii 6 pot fi excelenți avocați, judecători, asistenți sociali, diplomați, asistenți medicali sau alte meserii în care se pot pune în serviciul celorlalți.

Citește și:

Numărul vieții 1

Numărul vieții 2

Numărul vieții 3

Numărul vieții 4

Numărul vieții 5

Numărul vieții 7

Numărul vieții 8

Numărul vieții 9

Află aici cum se calculează numărul vieții