Nr 3Trăsături: creativitate, sociabilitate, promotorul schimbărilor

Zodiac: Săgetător

Planete: Jupiter, Venus

Tarot: Împărăteasa

Cristale vindecătoare: ametist, ametist negru, aventurin albastru, lapis lazuli

Află aici cum se calculează numărul vieții

 Aveți numărul vieții 3? În acest caz sunteți persoane extrem de creative, care vă exprimați în mod unic. Toate formele de artă se potrivesc perfect spiritului numărului 3. Dacă o persoană cu numărul vieții 3 nu își exprimă inventivitatea, atunci există posibilitatea de proastă dispoziție sau depresie.

Dacă sunteți numărul 3, foarte probabil aveți o personalitate optimistă, plăcută, care vă ajută să nu duceți lipsă de prieteni și cunoștințe, mai ales că înțelegeți importanța ascultării active.

Nativii numărului 3 iau viața în piept și o trăiesc din plin. Partea proastă este că nu le plac responsabilitățile, joaca este mult mai interesantă, iar banii sunt pentru a fi cheltuiți! Punctul lor de vedere este că totul va fi bine până la urmă, ceea ce poate să îi enerveze pe cei din jurul lor, mai ales din cauza tendinței de a da la o parte lucrurile care li se par plictisitoare.

Persoanelor cu numărul vieții 3 le place să socializeze, să intre în contact cu oamenii și să aibă casa deschisă pentru prieteni, dar uneori au și ei nevoie de o pauză în solitudine, ceea ce i-ar putea surprinde pe cei din anturajul lor. Nativii 3, care sunt o combinație între 1 și 2, trec deseori prin emoții puternice, iar controlarea acestora este una dintre lecțiile pe care trebuie să le învețe.

În studiul numerologic, numărul 3 ar putea fi cel mai discutat în religie, folclor sau superstiții. În credința creștină există Sfânta Treime, în povești duhurile îndeplinesc trei dorințe, sunt există trei purceluși sau trei ursuleți, iar lista poate continua.

Care este însemnătatea metafizică și magică a numărului 3? Toate aceste povești vorbesc despre lecții care trebuie integrate. A face ceva de trei ori îl fixează în conștiința noastră.

Persoanele cu numărul vieții 3 pot avea o dezvoltare interesantă dacă își fructifică acest număr, care reunește într-un singur simbol nașterea-viața-moartea, corpul-mintea-spiritul, trecutul-prezentul-viitorul!

Citește și:

Află aici cum se calculează numărul vieții

Numărul vieții 1

Numărul vieții 2

Numărul vieții 4

Numărul vieții 5

Numărul vieții 6

Numărul vieții 7

Numărul vieții 8

Numărul vieții 9