Nr 8Trăsături: ambiție, hotărâre, cinste

Zodiac: Leu

Planete: Saturn

Tarot: Puterea

Cristale vindecătoare: serpentin, jasp piele de leopard, mookait

Află aici cum se calculează numărul vieții

Dacă aveți numărul vieții 8, atunci sunteți o persoană care pune lucrurile în mișcare și nimic nu pare greu pentru voi, iar acesta este motivul pentru care îi faceți pe cei din jurul vostru să se simtă în siguranță. Asta, și faptul că încercați să spuneți întotdeauna adevărul. Un nativ 8 nu poate minți și, chiar dacă încearcă să o facă, parcă i se blochează limba!

În privința vieții personale, chiar dacă au relații pe termen lung, nativii 8 au o fire mai reținută și nu le plac efuziunile sentimentale, așa că dacă au un partener mai romantic, acesta va fi dezamăgit.

Una dintre lecțiile pe care trebuie să le învețe nativii 8 în această viață este să primească sfaturi. Ei au impresia că știu cel mai bine și că au întotdeauna dreptate, iar atunci când cineva îi contrazice pot deveni destul de încăpățânați și insistenți. Dacă pot învăța să devină mai receptivi la opiniile celorlalți, atunci comunicarea cu ei poate fi mai bună.

O altă problemă pe care o pot avea cei cu numărul vieții 8 este că un simț exagerat al precauției, care îi poate face uneori să piardă oportunități valoroase pur și simplu pentru că le analizează prea mult.

Numărul 8 este mistic într-o măsură mai mare decât restul numerelor, iar nativii au o mare capacitate de concentrare și dorință de succes și autoritate, dar trebuie să fie și precauți, pentru că este și numărul echilibrului karmic. Cei care abuzează de puterea lor, sau care sunt dispuși să facă orice pentru a-și atinge obiectivele, indiferent de impactul asupra celorlalți, vor constata  o reîntoarcere a karmei asupra lor!

Unele dintre cele mai vizibile trăsături ale nativilor 8 sunt ambiția, atenția pentru detalii și aptitudinile de lideri. De asemenea, nativii 8 sunt practici și orientați către atingerea obiectivelor.

Între meseriile potrivite pentru persoanele cu numărul vieții 8 se află medicii, bancherii, managerii financiari, brokerii sau meseriile din domeniul justiției.

Citește și:

Numărul vieții 1

Numărul vieții 2

Numărul vieții 3

Numărul vieții 4

Numărul vieții 5

Numărul vieții 6

Numărul vieții 7

Numărul vieții 9

Află aici cum calculezi numărul vieții