Nr 7Trăsături: cercetători, retrași, mistici

Zodiac: Rac

Planete: Luna

Tarot: Faetonul

Cristale vindecătoare: labradorit, quarț roz, serafinit

Află aici cum se calculează numărul vieții

Aveți numărul vieții 7? Atunci aveți potențial vizionar, capacitatea de a rezolva rapid problemele și nu vă lăsați până nu duceți la bun sfârșit ceea ce aveți de făcut.

Acesta este motivul pentru care deseori vă place să acționați de unii singuri, preocupați de ideile voastre proprii, decât să socializați. Nativii 7 par niște persoane misterioase, retrase, care țin la viața lor privată. Înclinația spre solitudine vă atrage spre călătoriile spirituale, în care vă puteți retrage în vârf de munte și să învățați secretele vieții adevărate.

În numerologie, 7 simbolizează căutătorul. Curiozitatea nativilor 7 nu are limite. O persoană guvernată de numărul 7 nu acceptă niciodată lucrurile ca atare și simte că cea mai mare parte a vieții este plină de superficialitate. De aceea, acești nativi vor să știe ce se află în spatele aparențelor.

Nativii 7 sunt în căutarea adevărului, iar uneori pot fi neînțeleși în societate. 7 mai reprezintă și inteligența, gândiți-vă că între personalitățile cu numărul vieții 7 se află Prințesa Diana, cunoscută pentru timiditatea ei, fizicianul Stephen Hawking, Rasputin și Picasso!

În societate, persoanele cu numărul vieții 7 își exprimă frustrările, dar nu au timp și pentru problemele altora. Nu au un simț al empatiei prea dezvoltat. Și ferească Dumnezeu când se îmbolnăvește un nativ 7, chiar și cei mai răbdători oameni devind deranjați de pretențiile lor.

Adevăratul dar al nativilor 7 este însă mintea lor, când o astfel de persoană își folosește imaginația și calitățile de cercetător, atunci pot atinge adevărata măreție.

În privința carierei, dragostea nativilor 7 pentru cunoaștere îi face să fie buni matematicieni sau cercetători, deseori sunt cei care vin cu idei noi sau cu tehnologie inovatoare. Se descurcă bine și în domeniul dreptului, fiind și buni vorbitori în public. Dacă vor putea să combine aceste meserii cu plăcerea de a călători, atunci nativii 7 vor fi foarte fericiți.

Citește și:

Numărul vieții 1

Numărul vieții 2

Numărul vieții 3

Numărul vieții 4

Numărul vieții 5

Numărul vieții 6

Numărul vieții 8

Numărul vieții 9

Află aici cum calculezi numărul vieții