Nr 5Trăsături: spirit de aventură, senzualitate, extrovertire

Zodiac: Taur

Planete: Mercur

Tarot: Marele Preot

Cristale vindecătoare: amazonit, carnelian, ochi de tigru roșu

Află aici cum se calculează numărul vieții

Din punct de vedere simbolic numărul 5 este numărul umanității. În lume există cinci elemente: Pământ, Aer, Foc, Apă și Spirit; cinci simțuri: văzul, auzul, mirosul, gustul și simțul tactili; cinci degete, cei cinci înțelepți sau cele cinci răni ale lui Cristos.

Cei care au numărul vieții 5 sunt persoane foarte senzuale și le place să mănânce, la fel cum sunt copiii care își folosesc cele cinci simțuri și cele cinci degete de la fiecare mână pentru a simți și experimenta totul.

Persoanele 5 au un fler deosebit, învață rapid, sunt extrem de motivate și deseori vizionare. Dacă aveți numărul vieții 5, atunci lecția voastră este să ajungeți la un anumit nivel de stabilitate. Natura voastră capricioasă ar putea fi văzută de ceilalți drept neseriozitate și lipsă de responsabilitate. Trebuie să țineți cont că nativii 5 au o mare influență mercuriană.

Nativii cu numărul vieții 5 nu pot sta pe loc pentru prea mult timp și se plictisesc ușor. Nimic nu îi va face pe acești nativi să se plângă mai mult decât plictiseala și până când situața nu se va rezolva se vorsimți nefericiți.

Numărul 5 apare în multe filozofii și religii, având dimensiuni simbolice. Reprezintă voința lui Dumnezeu și capacitatea de a pune lucrurile în mișcare. Din acest motiv nativii 5 tind să caute armonia acolo unde există neînțelegeri, acționând ca mediatori, în special în ceea ce privește relațiile.

Fiind suma dintre 2 și 3, 5 reprezintă căsătoria și spiritul vieții și al dragostei dintre oameni. Budismul include cinci porunci, islamul are cinci piloni ai credinței. Din punct de vedere ideologic, există cinci virtuți, între care dragostea, adevărul și justiția.

Nativii cu numărul vieții 5 vor căuta întotdeauna să exploreze și să învețe, adaptându-se la fiecare transformare la care vor fi supuși ca niște adevărați cameleoni. Sufletul lor va fi dornic să călătorească, să cunoască oameni și să afle lucruri noi, iar dacă nu se va întâmpla acest lucru suficient de repede vor fi dezamăgiți!

Citește si:

Află aici cum calculezi numărul vieții

Numărul vieții 1

Numărul vieții 2

Numărul vieții 3

Numărul vieții 4

Numărul vieții 6

Numărul vieții 7

Numărul vieții 8

Numărul vieții 9