Nr 4Trăsături: organizare, stabilitate, hotărâre, simț practic și disciplină

Zodiac: Berbec

Planete: Pământul

Tarot: Împăratul

Cristale vindecătoare: ametrin, piatra sângelui, smarald, ochi de tigru roșu

Află aici cum se calculează numărul vieții

Cu patru laturi egale, un pătrat nu are elemente slabe. Este organizat, solid și rezistent. Din punct de vedere spiritual, patru ne arată că egalitatea tuturor laturilor creează siguranță și stabilitate. Interesant este faptul că potrivit Bibliei Pământul a fost creat în a patra zi.

Dacă aveți numărul vieții 4, sunteți albinuțele lucrătoare ale Universului și nimic nu trece neobservat în lumea voastră. Capacitatea voastră de administrare și autodisciplină vă face să aveți un succes profesional extraordinar. Nativii 4 sunt cei care ocupă funcții de organizare în orice domeniu, iar pentru ei astfel de activități sunt o plăcere, nu o povară.

Orice ar face nativii patru o fac într-o manieră foarte practică, așezată, dar asta nu înseamnă că sunt leneși sau neangajați. O problemă este faptul că ei consideră că toți cei din jurul lor trebuie să se comporte și ei ca nativii 4, iar așteptările prea mari creează tensiuni și neînțelegeri.

Numărul vieții 4 înseamnă că planificarea este a doua voastră natură, nu doriți să începeți nimic fără planificare și doamne ferește dacă este nevoie să schimbați ceva!

Acest număr mai reprezintă adevărul și moralitatea la cel mai înalt nivel, la acești nativi nu există nimic superficial, deplasat, sau care să încalce regulile. Din acest motiv, al standardelor prea înalte, uneori pot fi pierdute oportunități valoroase.

Nu există spontaneitate sau impulsivitate în viața unui 4, care trebuie acceptat cu lumea sa, în care se simte confortabil.

Miturile și legendele abundă de simboluri ale numărului patru. Astfel, budismul vorbește despre patru râuri în Paradis, care sunt dragostea, imparțialitatea, compasiunea și afecțiunea. Biblia ne vorbește și ea despre patru virtuți: dreptate, cumpătare, curaj și prudență.

Citește și:

Află aici cum calculezi numărul vieții

Numărul vieții 1

Numărul vieții 2

Numărul vieții 3

Numărul vieții 5

Numărul vieții 6

Numărul vieții 7

Numărul vieții 8

Numărul vieții 9