Nr 2Trăsături: compasiune, diplomație, afecțiune și hărnicie

Zodiac: Fecioară (unii astrologi cred că planeta potrivită pentru Fecioară ar fi Vulcan, nu Mercur)

Planete: Vulcan (Luna)

Tarot: Marea Preoteasă

Cristale vindecătoare: howlite, zoisit cu rubin, vezuvianit

Află aici cum se calculează numărul vieții

 Persoanele care au numărul vieții 2 sunt cele care aleg să facă pace oriunde s-ar afla. Dacă aveți numărul vieții 2, aveți o capacitate extraordinară de a strânge informații prin arta ascultării active. Vă aduceți aminte cele mai ciudate detalii și le folosiți foarte eficient pentru a dezamorsa diferite situații.

Nu vă place războiul, sunteți mai degrabă niște vizionari cu o mare capacitate de a gândi lucrurile, aveți o satisfacție mult mai mare de a-i convinge pe ceilalți să accepte posibilitățile și misterele vieții.

Vă plac obiceiurile și convențiile, iar atunci când vă este perturbată rutina zilnică vi se tulbură bioritmul.

Dacă aveți numărul vieții 2 trebuie să aveți grijă pentru că stresul poate să vă provoace emoții intense, ceea ce îi ia pe surprindere pe cei din jurul vostru, care vă consideră niște persoane puternice.

Idealimul numărului 2 înseamnă că aveți așteptări prea mari de la voi înșivă, iar uneori ați putea simți că nu sunteți suficient de buni.

Din punct de vedere spiritual, numărul 2 are energia sacră feminină. Numărul 2 simbolizează toate atributele feminității mature. În timp ce numărul 1 are forme ascuțite, dure, numărul 2 este mai blând și are forme curbate, ca și femeile! De aceea, oamenii care au numărul vieții doi sunt pacifiști, dar vor deveni fermi atunci când vine vorba despre familie și prieteni.

Oamenii născuți sub influența numărului 2 au o înclinație înnăscută de a se pune în serviciul celorlalți și sunt excelenți diplomați, medici, asistenți sociali sau profesori, dar sunt prea fericiți într-un mediu competitiv.

Citește și:

Află aici cum calculezi numărul vieții

Numărul vieții 1

Numărul vieții 3

Numărul vieții 4

Numărul vieții 5

Numărul vieții 6

Numărul vieții 7

Numărul vieții 8

Numărul vieții 9