Nr1Trăsături: originalitate, individualism, calități de lider, dominare, inițiere

Zodiac: Leul și planeta sa guvernatoare, Soarele

Planete: Marte și Mercur

Tarot: Magul

Cristale vindecătoare: angelit, lacrima apașului, aquamarin

Află aici cum se calculează numărul vieții

 Dacă aveți numărul vieții 1 este foarte probabil să fiți dependenți de muncă și să aveți o personalitate dominatoare și plină de energie. Forța voastră interioară vă împinge mereu înainte, spre obiective pe care alții le consideră de neatins. Aveți capacitatea să faceți lucruri remarcabile atâta timp căt vă aduceți aminte că faceți parte dintr-un tot.

Majoritatea persoanelor care au număr vieții 1 își stabilesc standarde foarte înalte, ceea ce le face prea autocritici, fiind posibil să proiecteze aceste standarde și asupra celorlalți! Pentru cei cu numărul vieții 1 cuvintele lene, târziu, dependență sau nedreptate nu au loc în vocabularul lor.

În general nu este înțelept să stai în calea lui 1 pentru că, la fel ca un taur, este în stare să calce totul în picioare!

O persoană cu numărul vieții 1 se remarcă prin poziția ridicată a capului și ținuta mândră. Numărul 1  este și simbolul unității, pentru că nativul are calitățile necesare pentru a-i mobiliza pe toți cei din jurul său pentru un obiectiv comun.

În numerologie, 1 este singurul număr care este de gen neutru. Atunci când nativul 1 se căsătorește cu un nativ cu un număr al vieții par, rezultatul este unul impar (masculin) și invers. Acest lucru creează o legătură puternică pentru persoanele cu numărul vieții 1 atât cu energia Yin cât și cu Yang. Nu este de mirare că acești nativi tind să se transforme agresiv. Numărul 1 este singuratic, forțele din interiorul său sunt atât de puternice încât ar putea duce la separare.

În privința hobby-urilor, nativul 1 caută competiția, deseori fizică, cum ar fi boxul, artele marțiale și fotbalul.

Află aici cum se calculează numărul vieții

Numărul vieții 2

Numărul vieții 3

Numărul vieții 4

Numărul vieții 5

Numărul vieții 6

Numărul vieții 7

Numărul vieții 8

Numărul vieții 9