Numerologie dragosteÎn Numerologie, cel mai important număr care trebuie luat în considerare atunci când vine vorba despre relaţii, mai ales cele romantice, este numărul vieţii. Cu toate acestea, având în vedere vasta colecţie de numere din diagrama numerologică a fiecărui individ, acest număr nu este în nici un caz singurul care trebuie să fie luat în considerare.

 Numărul 1 

Dacă numărul vieţii este 1, partenerii cei mai compatibili sunt 3 și 5, ambele numere având dispoziţia necesară să se înţeleagă cu autoritarul și încăpăţânatul 1. În special fericitul 3 se înţelege cu seriosul şi importantul 1 pur şi simplu prin ignorarea uneori a acestuia.

Află aici cum calculezi numărul vieții

În schimb, flexibilul și aventurosul  5 adaugă o energie dinamică relaţiei, de care beneficiază ambii parteneri. Foarte iubitorul 6 se înţelege şi el destul de bine cu un nativ 1, dar el se împacă de fapt cu toate numerele. Dacă se întâmplă să vă conectați cu un alt 1, este posibil să aveți o relație pasională, de scurtă durată, dar  pe o navă nu pot fi doi comandanți, așa că problemele vor apărea rapid.

 În mod similar, relaţia cu un nativ 8 ar trebui să fie evitată deoarece acesta ar fi în concurenţă permanentă cu 1. Blând, sensibil, și diplomat, nativul 2 poate veni în completarea lui 1, dar mai ales în muncă şi în relațiile de afaceri, mai puțin ca o relaţie romantică. Spiritual, contemplativ și introspectiv, 7 poate fi un bun prieten pentru 1, dar relaţia romantică nu funcționează foarte bine.

Numărul 2

Dacă sunteţi numărul 2, relațiile cele mai armonioase vor fi cu vizionarul 8 sau cu umanitarul şi aristocraticul 9.

 Numărul 8, cu mintea orientată spre afaceri, este o alegere bună, în timp ce nativul 2 se potriveşte bine cu harnicul şi hotărâtul 8, atât în relațiile romantice cât şi în afaceri.

Practicul 4 pare a fi la început o alegere bună pentru 2, dar în timp îl va plictisi de moarte, la fel ca seriosul 7. Uneori combinaţia 1 şi 2 funcţionează bine, dar numai dacă îşi înţeleg bine rolurile.

Relaţia 2 cu 5 poate fi minunată, pasională şi aventuroasă, ca şi cea cu 3, dar ar putea fi o lipsă de disciplină şi concentrare.

Numărul 3

Dacă sunteţi numărul 3, relațiile voastre preferate ar putea fi cu 5 şi 7. Adaptabilul şi îndrăzneţul 5 se potriveşte cu nevoile voastre de imprevizibilitate şi haos, în timp ce liniștitul, introvertitul și de multe ori misticul 7 adaugă profunzime și apreciere  experienței voastre de viață.

Practicul 4 ar trebui să fie evitat, chiar dacă are calităţi benefice relaţiei, pentru că 3 şi 4 par să aducă la suprafaţă ce au mai rău fiecare. Iniţial, 3 ar putea fi atras de autoritarul 8, dar acesta ar putea ridica un zid între voi cu criticile lui. Pe de altă parte, relaţia cu un nativ 1, la fel de critic și dominator, merge bine.

Relaţia cu intuitivul 2 poate fi excelentă, de durată, armonioasă. În schimb, 6 nu prosperă în compania indisciplinatului 3 şi vice-versa. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul unei relaţii cu un alt trei, care ar trebui evitată.

Numărul 4

Dacă sunteţi numărul 4, nevoia unei relații de durată, solidă, este mai puternică decât la oricare alt număr. Nu pentru că nu vă place să fiţi singur, dar pentru că apreciaţi rutina şi stabilitatea unei relaţii de lungă durată.

Din acest motiv veţi dori să evitaţi jucăuşul 3,  precum şi dinamicul şi agitatul 5. Pe de altă parte, vi se potriveşte hotărâtul 1, la fel ca şi numărul 8, orientat către rezultate, amândoi fiind organizaţi și disciplinaţi.

Nativul 4 se înţelege bine cu şase, dar atenţie, astfel de cupluri au de regulă mulţi copii. Natura practică a lui 4 nu se potriveşte cu visătorul,  idealistul 9. O relaţie mai echilibrată esate posibilă cu 7, care este spiritual şi provocator, o sursă constantă de uimire şi admiraţie.

Numărul 5

Dacă sunteți un nativ 5, aveți o gamă largă de potențiali parteneri romantici. Cu toate acestea, durata relaţiei va depinde de partener deoarece, deşi sunteţi loial și devotat, sunteți, de asemenea, neliniștit, cu o nevoie constantă de schimbare.

Prin urmare, aveţi nevoie de un partener care nu este nici previzibil, nici exigent. Potriviţi sunt nativul 1, întotdeauna în prim plan, mereu îndrăzneț și curajos și jucăușul, imaginativul și optimistul 3.  Un alt partener potrivit este 6, protector şi cu spirit de sacrificiu, dar şi, în mod suprinzător, cinstitul şi filozoful 7.

Relaţia cu 4 pare trimisă din cer, până ce acesta nu va deveni plictisitor, în timp ce inconstanţa unui 5 îl ofensează pe partener. Numărul 8, idealist şi orientat spre rezultate, şi responsabilul 9 nu se potrivesc cu nevoia constantă de schimbare a lui 5.

Numărul 6

Dacă sunteţi numărul 6, aveţi şansa unei relații armonioase, de durată, cu orice alt număr. Dorința de sacrificiu este ca o plasă de siguranță în orice relație. Cu o capacitate nelimitată de a oferi dragoste și atenţie, sunteți partenerul favorit al tuturor.

Asta nu înseamnă că anumite numere nu sunt de preferat faţă de altele. Blândul 2 ar trebui să fie în fruntea listei, ambele numere fiind ghidate de inimă mai mult decât de minte.

Urmează conștiinciosul și simpaticul 9, puternicul şi autoritarul 8 și  eroicul 1. Un pic mai dificilă ar putea fi relaţia cu 5 şi cu iresponsabilul 3.

Numărul 7

Dacă aveți numărul 7, aveţi cele mai mici şanse să vă căsătoriţi şi să rămâneţi căsătoriţi. Nu duceţi lipsă de relaţii, dar spiritul critic şi idealurile prea înalte fac dificil pentru oricine să le îndeplinească.

Nu este atât de rău pe cât pare, pentru că abilitatea voastră de a vă bucura de viaţă nu depinde de o relaţie pe termen lung, ca în cazul altor numere. În plus, mulţi 7 ajung să se căsătorească mai târziu în viaţă, ei descoperind un partener care îi stimulează intelectual, dar le oferă suficient spaţiu şi linişte pentru a visa cu ochii deschişi.

Printre numerele cele mai potrivite pentru 7 sunt creativii 3 şi intelectualii 5. Nu vă pasă prea mult de 2 deoarece îi consideraţi superficiali şi sentimentali, în timp ce naticul 1 este prea dominator. Numărul 8 este perceput ca prea materialist, iar 9 distant şi introvertit.

Numărul 8

 Dacă aveți  destinul numărului 8, veţi alege un partener pe care îl veţi putea ghida şi controla, cel puţin într-o anumită măsură. Asta nu inseamna că vreţi un preş de pantofi ci doar că nu sunteţi buni la compromisuri.

Din acest motiv,  femininul 2 și iubitorul 6 tind să fie alegeri bune, în timp ce cu agresivul şi independentul 1 vă veţi lupta permanent. Numărul 5, iubitor de libertate, nu este o alegere bună, și nici creativul, dar iresponsabilul 3.

Un aspect interesant al nativului 8 este capacitatea sa de a echilibra lumile materiale și spirituale. Din păcate, 7 nu recunoaște întotdeauna acest lucru, văzând numai partea materială. O alegere bună, dacă nu cea mai bună, este 4. Nu pentru că poate fi ușor de controlat, el însuşi controlează, ci datorită faptului că sunt compatibili în multe alte privinţe.

Numărul 9

Dacă sunteţi numărul 9, aveţi poate cele mai mari probleme în relaţii, pentru că sunteţi secretoşi și vă place să păstrați distanța. Vorbind la figurat, nu vă place să vă expuneţi, nu doar pentru că vă simțiţi vulnerabili ci pentru că vedeţi acest lucru ca fiind lipsit de rafinament.

Există totuşi mai multe numere care sunt destul de compatibile cu voi, mai ales intuitivul și sensibilul 2, care vede oricum prin apărarea dumneavoastră artificială. Un alt număr potrivit este iubitorul 6, cu care aveţi multe în comun, inclusiv un sentiment de comunitate.

În mod surprinzător, 3 poate face, de asemenea, o legătură bună cu 9, pentru că amândoi sunt creativi, artistici și au imaginație. Este posibil să doriți să evitaţi inconstantul 5, precum şi neconvenţionalul şi intelectualul 7.  Numerele 1 și 9 sunt la capetele opuse ale spectrului, acesta fiind motivul pentru care sunt adesea atrași unul de celălalt.

Citește și:

Numărul vieții 1

Numărul vieții 2

Numărul vieții 3

Numărul vieții 4

Numărul vieții 5

Numărul vieții 6

Numărul vieții 7

Numărul vieții 8

Numărul vieții 9

Află aici cum calculezi numărul vieții