Numere maestreNumerele maestre sunt unele dintre cele mai interesante dar puțin înțelese aspecte ale numerologiei. Doar trei numere sunt considerate maestre, respectiv 11, 22 și 33, cu toate că există teorii conform cărora ar fi maestre și numerele de tipul 44, 55, 66.

 Compatibilitatea relațiilor în numerologie

 Dar, numele 11, 22 și 33 sunt maestre nu pentru că includ două cifre identice. Numărul 11 este maestru pentru că include doi de 1, 22 este maestru pentru că include cifra 2 de două ori, iar 33 pentru că include 3 de două ori. Este vorba despre repetarea numerelor 1, 2, respectiv 3, iar simpla repetare a unei cifre într-un număr, cum ar de exemplu 44 sau 77 nu este suficientă pentru a forma un număr maestru.

Numele maestre sunt foarte puternice, au o încărcătură energetică mult mai mare față de numele obișnuite, care este mai greu de gestionat și necesită timp și efort pentru a fi integrată în personalitatea unui om.

Numărul maestru 11 este cel mai intuitiv din toate numerele, fiind o cale către subconștient, cunoașterea fără rațiune, energie nervoasă și idealism. Numărul 11 îl caracterizează pe visător, include toate trăsăturile numărului 2, dar amplificate, dar are și calități de lider.

Este un număr al dualității, care creează dualism, dinamism, dar și conflicte interioare. Este și un număr care, dacă nu are energia canalizată către obiective clare, poate crea temeri.

Capacitatea sa de creștere, stabilitate și putere interioară depinde de acceptatea înțelegerii intuitive, fiind numărul psihicului.

Numărul maestru 22 este cel mai puternic dintre numere, fiind deseori numit ”Maestru constructor”. Numărul 22 poate transforma cele mai ambițioase vise în realitate, având potențialul de a fi cel mai de succes dintre toate numerele.

Are mult din inspirația lui 11, combinată cu spiritul practic și natura metodică a lui 4. Energia sa este nelimitată și totuși ordonată.

Are idei, planuri extraordinare, idealism dar și capacitate de leadership și încredere în forțele proprii. La fel ca și 11, numărul 22 poate fi afectat de o ambiție prea mare, care provoacă presiuni interioare. Numărul 22 servește lumea prin mijloace practice.

Numărul maestru 33 este cel mai influent dintre toate numerele, pentru că este ”maestrul învățător”. Numărul 33 combină 11 și 22, iar potențialul lor urcă la un nivel superior. Atunci când își exprimă potențialul în totalitate, 33 nu are ambiție personală, concentrându-se în schimb pe creșterea nivelului de spiritualitate al omenirii.

Numărul 33 impresionează prin devotamentul său sincer, dovedit prin hotărârea de a dobândi înțelepciune și cunoașere nainte de a le predica celorlalți.

Manifestarea completă a numărului 33 este însă foarte rară. Numărul personal 33 contează doar atunci când este întâlnit în harta numerologică a persoanei. În celelalte cazuri, 33 trebuie redus la 6.

Sintetizat, numărul 11 reprezintă viziunea, numărul 22 combină viziunea cu acțiunea, iar 33 oferă îndrumare lumii.

Compatibilitatea relațiilor în numerologie

Semnificația numerelor maestre în numerologie

Numere celebre

Google ads