Anul Iepurelui 3Potrivit predicțiilor astrologice pentru Anul Iepurelui de Apă, Capra, Mistrețul și Câinele ar trebui să fie cele mai norocoase semne zodiacale ale acestui an.

Recomandări pentru Anul Iepurelui de Apă

Semnele respective se pot aștepta în mod special la evenimente pozitive și prosperitate pe plan financiar, cu posibile reușite ale celor care se vor implica în afaceri sau posibile promovări în carieră.

În schimb, se consideră că semnul Cocoșului este incompatibil cu Iepurele, ceea ce ar putea să le provoace unele probleme, să le creeze niște obstacole.

Cei care sunt semnul Cocoșului ar trebui să fie precauți, să adopte o atitudine conservatoare, să muncească cu seriozitate pentru a-și multiplica șansele de succes.

În acest an, indiferent în ce semn zodiacal chinezesc suntem, ar trebui să încetinim ușor ritmul, sau să ne organizăm mai bine, după anul tensionat al Tigrului, să avem mai multă grijă de starea noastră emoțională și fizică.

Iepurele ar putea să ne aducă mai mult noroc și prosperitate, iar acest lucru ar putea contribui la reducerea nivelului de stres.

Predicțiile complete pentru Anul Iepurelui de Apă le găsiți în articolul dedicat!

Cum va fi anul Iepurelui de Apă pentru toate semnele zodiacale