Anul BivoluluiAnul Bivolului de Metal, care va debuta pe 12 februarie 2021 și se va încheia pe 31 ianuarie 2022, va pune capăt tumultosului an al Șobolanului, marcat de pandemia de coronavirus, aducând cu sine mai multă ordine și structură, dar și mai multă muncă.

Astrologia generală a anului 2021

Bivolul este al doilea animal al zodiacului chinezesc și reprezintă munca grea, cinstea și corectitudinea, care se vor manifesta în fiecare dintre noi, într-un fel sau altul, în următoarele 12 luni. Toate aceste activități și calități vor fi apreciate, iar oamenii care vor fi recompensați financiar vor fi cei care vor munci cu seriozitate și cu toate puterile lor.

Energia Bivolului este înceată, blândă și pasivă. Elementul său este pământul, care reprezintă stabilitatea și hrana.

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Energia Yin, specifică semnului Bivolului, se va manifesta cu putere, astfel că în acest an vom simți din plin greutatea responsabilităților care ne revin, pentru că va fi nevoie să ne dublăm eforturile pentru a realiza ceea ce ne dorim.

În acest an nu ar trebui să aibă loc evenimente explozive, fiind o perioadă potrivită pentru redresarea economică și investiții pe termen lung, inclusiv pentru constituirea de rezerve destinate perioadelor mai puțin favorabile.

Acest an va fi foarte potrivit să facem ordine în viața de familie, asta tot cu eforturi și cu multă disciplină!

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023