wood dog 2018 2 Energiile Anului Câinelui, care va începe pe 16 februarie, vor fi dominate de elementul Pământ în formă Yang. Este un an plin de evenimente, marcat de probleme de securitate și intensificarea mișcărilor sociale, un an în care oamenii trebuie să arate toleranță și empatie pentru a-și păstra echilibrul karmic, în special dacă vor să evite conflictele inutile.

Vor exista multe voci la nivel mondial care vor vorbi despre importanța valorilor universale, ale dialogului și solidarității, care sunt caracteristice semnului zodiacal al Câinelui.

Egoismul, lăcomia și ignoranța sunt surse majore de inechități și numai impulsurile sociale și culturale, la nivel individual și colectiv, pot da o nouă speranță milioanelor de oameni care sunt încă neglijați sau respinși de comunitățile lor.

În privința stilului personal de viață, Anul Câinelui de Pământ este potrivit pentru schimbări, să vă lăsați de fumat, de exemplu, sau să vă schimbați locuința, sau să începeți o nouă afacere.

Cu toate acestea, unii dintre voi vă puteți aștepta la scurte perioade de singurătate sau de melancolie trecătoare, benefice pentru mințile creative. Pentru alții, aceste momente vor perturba punerea în practică a planurilor lor de viață, care ar putea fi amânate pentru anul următor.

În privința banilor și a carierei, satisfacția adusă de succesul proiectelor întreprinse în 2017, Anul Cocoșului de Foc, poate fi apreciată pe deplin în contextul împărțirii echitabile a resurselor create.

Pentru oamenii al căror horoscop este dominat de elementul Pământ, o perioadă specială de stabilitate, pe tot parcursul anului 2018, le va permite să își organizeze mai eficient viața personală și profesională.

Țineți minte că elementul dominant al Câinelui este Pământul, urmat de forțele secundare oferite de Foc și Metal. Ciclul creativ al Focului, Pământului și Metalului înseamnă că banii pot veni la cei care sunt onești și corecți. Asta pentru că, potrivit ciclului creativ al celor 5 elemente din astrologia chineză, Pământul creează Metalul.

Excentricitățile Anului Cocoșului de Foc trebuie uitate. În 2018, succesul, în dragoste și muncă, depinde în primul rând de calitatea comunicării dintre oamenii și generozitatea care poate promite în schimb o recoltă și mai generoasă.

Anul Câinelui de Pământ marchează întotdeauna viețile oamenilor, oferindu-le o nouă interpretare a condiției umane. Tăria de caracter, educația, moralitatea, viața socială, sănătatea și grija față de bătrâni sunt chestiuni fundamentale care trebuie revizuite și îmbunătățite în această perioadă.

Tot acum pot apărea noi proiecte industriale ambițioase, care vor remodela complet modul de producție și exploatarea resurselor energetice, în special în domeniul energiei solare.

În cazul dragostei, relațiilor și familiei, însemnătatea și importanța familiei vor fi esențiale pentru realizarea aspirațiilor tuturor celor 12 semne zodiacale. Dacă sunteți singuri în acest an, nu ar trebui să aveți probleme să vă găsiți un partener.

Nu trebuie să uitați că semnul zodiacal al Câinelui, simbol al inteligenței și al protecției, poate transforma anul 2018 într-o perioadă sensibilă, în care activiștii și studenții, dar și ceilalți oameni care se vor simți fără speranță sau excluși social, nu vor ezita să ceară schimbări radicale pen