cocos2După 12 luni epuizante în compania isteței și hiperactivei Maimuțe, Anul Cocoșului de Foc, care debutează pe 28 ianuarie, aduce noi provocări care vor necesita soluții inteligente și practice. Elementul fix al Cocoșului este Metalul. Anul cocoșului va fi unul puternic, fără jumătăți de măsură atunci când vine vorba despre progres. În acest an impresia contează. Veți dori să arătați cât mai bine și să fiți bine înțeleși în dragoste, bani și afaceri.

                Într-un an al Cocoșului toate animalele zodiacului pot avea beneficii mari de pe urma trăsăturilor acestuia. Loialitatea, angajamentul, munca asiduă, valorile familiei și aspectul impecabil sunt doar câteva dintre caracteristicile care vor fi răsplătite în acest an.

Cocoșul fiind un semn al răsăritului și al trezirii, triumful și succesul pot fi obținute în 2017 doar cu prețul muncii intense și al răbdării.

Energiile zodiacului chinezesc în 2017 sunt supuse elementului de foc sub forma energiei Yin. Focul Yin exprimă căldura interioară dar și liniștea și legăturile de familie. Gânduri uitate reapar de nicăieri.

                Anii Cocoșului sunt un amestec de corectitudine și justiție, stil bombastic și eficiență logistică. Locurile de muncă în administrația publică și privată, carierele militare și cele din poliție sunt favorizate.

                Șobolanul, Iepurele și Cocoșul sunt singurele semne reprezentate de un singur element, în timp ce restul semnelor chinezești conțin mai multe elemente ascunse în ele. Din acest motiv, anii guvernați de aceste trei semne depind puternic de tăria elementului de care sunt atașate inițial. Chiar dacă rotația lunilor, anotimpurilor și zilelor aduce permanent diversitate prin fluxul de energie al celor cinci elemente ale cosmologiei chineze, prezența unui element dominant care guvernează anul nu este considerat un semn bun, în tradiția chineze.

Din acest motiv, în anul Cocoșului este recomandabil să fiți precauți atunci când vă gândiți la posibilitatea unui câștig rapid și ușor dintr-o investiție nouă. Având în vedere distribuția celor cinci elemente pe parcursul anului, este cel mai bine să vă începeți proiectele în toamnă sau în ultimele două săptămâni ale fiecărui sezon. Într-adevăr, acestea sunt reprezentate de elementul Pământ, care joacă un rol major datorită virtuților sale stabilizatoare, în special în anii Cocoșului de Foc. În plus, combinarea elementului Foc cu elementul Metal scoate în evidență tensiunile cu alte deficiențe energetice, creând perioade nepotrivite schimbărilor.

                Dacă sunteți singuri, este o perioadă bună pentru începerea unei relații. Totuși, relații care ar fi putut să se transforme într-o căsătorie pot fi întrerupte din motive independente de voința partenerilor, cum ar fi schimbarea locului de muncă sau mutarea familiei într-o altă țară. În pofida tensiunilor și a dezechilibrelor care vor domina anul 2017, acesta este, în mod paradoxal, favorabil nunților. Nu trebuie uitat că roșul, culoarea focului, este culoarea tradițională a rochiei de mireasă în China și alte state asiatice, în timp ce albul simbolizează doliul, potrivit karmawether.com.